reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witajcie!!! Dołącze sie do Was wrześnioweczki ;-) odebrałam dzis wyniki i moje bhcg wynosi 51,6 :-)) kochane wiem, ze liczy sie przyrost ale boje sie troszku ze mogę mieć niskie:-) dopiero jutro terminowo miesiączkę powinnam dostać a moje cykle wynoszą 31-34 :) ostatni okres miałam 12 grudnia :-)
Karolina witamy ;) teraz wizyta u gin i rosniemy ;)

reklama
Ja wizytę mam jutro . Jeszcze przed ciąża miałam zrobić badania na anty TPO i TSH, jest ciąża z czego jestem ogromnie szczęśliwa jednak dziś odebrałam wyniki i tsh mam prawie 5 a anty TPO 200. Mieliście kiedyś coś ? Biorę na razie najmniejsza dawkę euthyrox ale pewnie jutro mi zwiększy.. A BHCG miałam dziś 2500 ;)

Ja wizytę mam jutro . Jeszcze przed ciąża miałam zrobić badania na anty TPO i TSH, jest ciąża z czego jestem ogromnie szczęśliwa jednak dziś odebrałam wyniki i tsh mam prawie 5 a anty TPO 200. Mieliście kiedyś coś ? Biorę na razie najmniejsza dawkę euthyrox ale pewnie jutro mi zwiększy.. A BHCG miałam dziś 2500 ;)
Piękna beta!! :)

Witam dziewczyny,dziś @nie przyszła, i dwie kreseczki na teście, druga jasna ale jest.19 stycznia do lekarza.Ciekawe czy już bedzie widoczne.ostatnia miesiaczka był a14.12.2015 więc raczej będzie mała bądz mały wrześnióweczek.

Ja starania zaczynalam w grudniu z tsh 3.87 i bralam 3 tyg eutyrox 100 a teraz 50 i zobacze jak wyniki. Bede robic w piatek pewnie. Chce przed wizyta u gina zrobic tsh morfologie i mocz no i moze glukoze zeby nie chodzic dwa razy ;)

Witam dziewczyny,dziś @nie przyszła, i dwie kreseczki na teście, druga jasna ale jest.19 stycznia do lekarza.Ciekawe czy już bedzie widoczne.ostatnia miesiaczka był a14.12.2015 więc raczej będzie mała bądz mały wrześnióweczek.
Witamy ;)

Ja dzisiaj staralam sie odzyskac z poprzedniej ciazy wyniki badan. Glownie zalezy mi na rozyczce. Poprzedni gin mowi ze on przy prywatnych wizytach nigdy badan nie bral tylko pisal w karcie ciazy. A karte zostawia sie w szpitalu. Wiec moge tam szukac ale pewnie nic z tego bo szpital przechowywuje to tylko 5 lat. Wiec bede musiala zrobic :( a myslalam ze zaoszczedze ;)

Cześc Dziewczyny! Ja w prawdzie wg wszelkich aplikacji i kalkulatorów termin mam na 29.08, ale jak poczytałam tamto forum to stwierdziłam, ze tam już bardziej zaawansowane przyszłe mamuśki są. Przyznam szczerze, że obserwuje już Was od tygodnia, ale póki co sie nie przyłączałam, żeby nie zapeszac, szczególnie że miałam trochę komplikacji i wolałam poczekac aż wszystko będzie ok.
W sob miałam pierwsze USG,widziałam jak bije serduszko, moje maleństwo miało 4,6 mm.
Jeżeli chodzi o objawy to obolałe piersi głównie. No i śpiąca bardziej niż normalnie jestem. na razie tyle.
Jest to moja pierwsza ciąża, a w sierpniu skończę 30 lat.
No to krótko się przywitałam, a teraz biore się za dokładną lekture wcześniejszych wpisów, aby Was lepiej poznac ;)

eiktskjo3nhluz0s.png

reklama
Do góry