reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

jane, chrzestna Miesia akurat jest w pl i się nim zajmie na czas wizyty. A w pozostale planuję wciskac go babci. Dzis idę na 12 ale często gina mam np.o 23 A jak juz brzuszek będzie duzy to weźmiemy go na usg i pokażemy mu Maleństwo.

A kiedy mowicie starszakom o rodzeństwie? Ja za 2 mce planuję.
ja swoim pociechom już wytłumaczyłam, gdyż mąż mój wwyjechał za miedzę, a są na tyle duzi żeby mi troche pomagać, a wiadomo jak się mieszka po za maistem trzeba to to to tamto dzwignać zrobić, wiec mam pomoc z chłopców moich, a po drugie mój młodszy syn lubiał się wściekać ze mna i musiałam mu powiedzież tez dlatego, a on i pomysły że podchodził i mnie straszył i na brzuch czasem sie kładł.

reklama
Cześć dziewczyny .. Ja tez chciała bym
Dołączyć ..:) co prawda nie słyszałam jeszcze serduszka ,idę dopiero 3 lutego .. Ale testy pozytywne brak miesiączki i objawy jak najbardziej ... ;) według ostatniej miesiączki juz ponad 6 tydzień ..;)

Mieszkam w uk i tu pierwszy skan
Od 12 tyg .. Pielęgniarka potwierdza ciąże przez pozytywny test a spotkanie z midwife dopiero na 15 lutego , wiec idę prywatnie i czekam do 3 w razie gdyby teraz okazało
Sie za wcześnie ..

hej Witam nowe Koleżanki :) Gratuluję i trzymam kciuki :)

Pocieszyłyście mnie, że u Was spodnie też już przyciasne :p Ja ogólnie jestem szczupła, ale już pojawia się brzuszek, ale nie wiem czy to przez jedzenie (muszę jeść małe co nieco co 3 godzinki bo inaczej mdli mnie niesamowicie), czy przez zaparcia z którymi męczę się już od 5 tygodnia ciąży :(

Libido też zeeerowe. Biedny mąż. Ale chyba też muszę się zmusić :p codziennie rano mąż mi przynosi do łóżeczka śniadanko, bo jak wstanę przed zjedzeniem to wymiotuję od rana :/

A powiedzcie mi czy Was też tak często goni pęcherz? Ja w nocy wstaje 3 razy. Nie wiem czy to zapalenie pęcherza, czy jak, ale też dużo wody piję. Przed ciążą bardzo mało piłam.

aluśka :) jak wizyta??

Witaj Molly :)

A w którym tygodniu jesteś?? masz dobrego męża skoro tak się opiekuje Tobą.
Ja czasem wstaje czasem nie, ogólnie w ciąży zaczęłam dużo pić tak jakbym miała gorączkę.

reklama
Do góry