reklama
Acgug
Fanka BB :)
A i jeszcze powiedzcie mi jak u Was libido? U mnie zerowe. Biedny mazDziewczyny Was też tak jak mnie ściskają spodnie? No masakra jakaś.
Witam sie na chwile bo nie mam sily. Bylam dzisiaj w pracy i po 9 godz siedzenia na fotelu przy biurku spodnie zaczely mi przeszkadzac wiec teraz leze w leginsach. Jutro ide do pracy na 13 godz i nie wiem jak to wytrzymam. Ale to juz ostatni raz zgodzilam sie na takie godziny.Dziewczyny Was też tak jak mnie ściskają spodnie? No masakra jakaś.
Zmykam odpoczac bo caly dzien siedze przed monitorem i oczy zmeczone
Acgug
Spoko ja chyba tez musze się wysilić dziś bo chodzi za mną jak głodny zwierzAha libido bez zmian czyli nadal rowne 0. Ale czasami staram sie wysilic dla M.![]()
annam03
U mnie też 0. Ale chyba podświadomie Wien że nie powinnam w każdej ciąży lekarz mi nie pozwolił na początku.A i jeszcze powiedzcie mi jak u Was libido? U mnie zerowe. Biedny maz
KasiaMarysia23
Dziewczyny czytałam ze woda zaczyna zatrzymywać się w organizmie i dlatego czujemy się takie "pełne ".
Mogę przybic Wam piątkę
libido -1000
Mogę przybic Wam piątkę
reklama
dariaorzechowska
u mnie libido również zero,i też dzisiaj się czuje jak bym piłke jakąś połkneła taka pełna chodzę,też nie jestem z tych najszczuplejszych, ale wydaje mi się że brzuch wiekszy, chyba że to gazy, sama nie wiem na brzuch chyba zaawcześnie, choć słyszałam że jeśli kolejna ciąża to brzuch wczesniej widać.