reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
też czytałam o poronieniach, chorobach i tak się nakręcałam, że postanowiłam już nie czytać, żeby nie stresować siebie i Maluszka. Modlę się i mam nadzieję że Dzieciątko jest i będzie zdrowe :)

Ja miałam usg w 6 tygodniu ale chyba stwierdziła to po becie, serduszko malutkie ale bilo. W czwartek idę na wizytę ale nie wiem czy zrobi usg bo chodzę na NFZ.

Molly kolorowych snów dla Ciebie i maluszka :(

KasiaMarysia ja też chodzę na NFZ :) jak poprosisz to może Wam zrobi :)

Kolorowych snów dziewczynki dla Was i Dzieciaczków :) :*

ściągam aplikację :p

KasiaMarysia nie denerwuj się, mnie też bolą, ale moja gin mnie uspokajała, że to normalne i że dopóki nie ma plamień i ból nie jest silny to wszystko jest dobrze. To chyba dla Ciebie też pierwsza ciąża, tak wnioskuję z suwaczka :)

Myślę, że pierwsza ciąża to obawy i stres przez 9 miesięcy :) W sumie nie wiemy co i jak, jakie dolegliwości są normalne jakie nie :) ale bądźmy dobrej myśli :) Wszystko będzie dobrze

Ja mam problemy z żyłami w nodze i muszę iść na usg żył i pewnie będę przyjmować przeciwzakrzepowe do końca ciąży :/

Wybacz że Cię tak zatrzymuje. .. Tak to moja pierwsza ciąża , jeszcze nie do końca w nią wierze, bo długo wyczekiwana :)

Molly, masz żylaki?? bierzesz jakieś leki?

reklama
ja późno chodzę spać :p

żylaków nie mam, ale jeszcze przed ciążą miałam problemy z prawą nogą. Jak podnosiłam ją do góry przy ćwiczeniach rozciągających to żeby opuścić w dół musiałam rozmasować. Teraz w ciąży często boli mnie żyła w tej nodze ale tak dość głęboko. Moja gin dała mi skierowanie na usg żył, bo jak robią się zakrzepy i nie zacznę brać leków to potem w późniejszej ciąży będzie gorzej :/

też masz problemy z żyłami?

Do góry