reklama
jane, chrzestna Miesia akurat jest w pl i się nim zajmie na czas wizyty. A w pozostale planuję wciskac go babci. Dzis idę na 12 ale często gina mam np.o 23 A jak juz brzuszek będzie duzy to weźmiemy go na usg i pokażemy mu Maleństwo.
A kiedy mowicie starszakom o rodzeństwie? Ja za 2 mce planuję.
my nie mamy z kim Oli zostawić za bardzo, będę pewnie wizyty ustawić w takich godzinach żeby była w żłobku albo będziemy z nią jeździć. Jak już będę na L4 to będzie łatwiej. A my jej już powoli zaczynamy tłumaczyć że dzidzia jest w brzuszku bo ona lubi na rączkach siedzieć a ja już staram się ją od tego odzwyczajać. I tak dużo ja nosze ale z czasem będzie ciężej ....tylko teraz mówię jej raczej że mamę boli brzuszek bo boję się że się przy kimś wygada że mama ma dzidzię w brzuszku a jeszcze wszystkim nie mówimy.
HappyMum89, jane - mnie też jest ciągle zimno, a ja należę do osób, którym zawsze jest ciepło. Już myślałam, że coś ze mną nie tak, hehe. Kąpieli nie biorę, tylko prysznic, ale nigdy nie lubiłam gorących, więc woda nie jest za gorąca Myślicie, że to zimno przejdzie?
myślę że tak a nawet będziesz mieć tego dość i po porodzie znowu będzie zimno...ja spałam w szlafroku ....
dariaorzechowska
Fanka BB :)
witaj Gosia mi też rece trentwieja i biore ,,magnella;;i pomaga.pytałam lekarza można więc sobie coś kupDzien dobry kochane ja szykuje sie do pracki.
Mam do Was pytanie : poniewaz w nocy strasznie mi drentwieja rece az nie moge nimi ruszac , czy magnez mi pomoze ? I czy moge do poprpstu kupic i zazywac bez konsultacji z lekarzem ? Wizyta dopiero 1.02 a ja w nocy budze sie z tamim bolem ze masakra.
KasiaMarysia23
Hej dziewczyny , mogłabym do Was dołączyć?
U mnie ostatnia @ była 02.12, ciąża potwierdzona 15 stycznia - 6 tydz , serduszko bije
U mnie ostatnia @ była 02.12, ciąża potwierdzona 15 stycznia - 6 tydz , serduszko bije
KasiaMarysia23
Dziękuję, ale pewnie tak jak większość obawiam się o maluszka.
gosia2808
Dziekujewitaj Gosia mi też rece trentwieja i biore ,,magnella;;i pomaga.pytałam lekarza można więc sobie coś kup
reklama
Acgug
Witaj w klubie☺Hej dziewczyny , mogłabym do Was dołączyć?