reklama
Byłam dzisiaj rano na badaniach, potem skończyłam ba szybkie zakupki :-) - specjalnie pojechałam do innej przychodni, bo tam Piotr i Paweł blisko i moje ulubione lody :-) :-)
Przyjechałam do domu to M. Zjadł połowę, bo ni się odechcialo. :-/
Ach no i staram się jeść zdrowo - rano 2 kanapeczki z białym serkiem, potem jakieś owoce, śliwki suszone, potem mega zdrowe domowe frytki i znowu biały serek :-)
Wagowo jest super, cukier i ciśnienie w normie :-)
Muszę się Przekonać do ryżu ( bleeeeeeeeeeeee - nigdy za nim nie przepadalam, a teraz to mnie tak odrzuca, że szok). Tak myślę, że na słodko spróbuję - może z jabłkiem i cynamonem?
W tej chwili mam dylemat okropnie poważny.
Nie wiem czy zjeść kawałek szarlotki, czy dokończyć wędzonego pstrąga, czy zrobić frytki :-/ :-/
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Przyjechałam do domu to M. Zjadł połowę, bo ni się odechcialo. :-/
Ach no i staram się jeść zdrowo - rano 2 kanapeczki z białym serkiem, potem jakieś owoce, śliwki suszone, potem mega zdrowe domowe frytki i znowu biały serek :-)
Wagowo jest super, cukier i ciśnienie w normie :-)
Muszę się Przekonać do ryżu ( bleeeeeeeeeeeee - nigdy za nim nie przepadalam, a teraz to mnie tak odrzuca, że szok). Tak myślę, że na słodko spróbuję - może z jabłkiem i cynamonem?
W tej chwili mam dylemat okropnie poważny.
Nie wiem czy zjeść kawałek szarlotki, czy dokończyć wędzonego pstrąga, czy zrobić frytki :-/ :-/
HappyMum89
Fanka BB :)
Cytologia jest refundowana przez nfz od 25 roku zycia raz na trzy lata.
Ja zanim skonczylam 25 lat robilam prywatnie raz w roku. Koszt dwudziestukilku zl w ciagu roku to na prawde zaden koszt.
Ja od wczoraj walcze z bolem glowy. Juz boli mnie dobe. Wzielam apap zmniejszyl bol ale nie zlikwidowal. Czuje jakby moja glowa wazyla 2 tony..
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Ja zanim skonczylam 25 lat robilam prywatnie raz w roku. Koszt dwudziestukilku zl w ciagu roku to na prawde zaden koszt.
Ja od wczoraj walcze z bolem glowy. Juz boli mnie dobe. Wzielam apap zmniejszyl bol ale nie zlikwidowal. Czuje jakby moja glowa wazyla 2 tony..
Wg mnie jest refundowane raz w roku.Cytologia jest refundowana przez nfz od 25 roku zycia raz na trzy lata.
Od jakiego wieku nie wiem.
Ja robię minimum raz w roku.
kornela123
Gabeee dylematy
Ja mam takie codziennie. Wagowo tez stoje-liczę,ze do wizyty u giną chociaż 0,5 kg przytyje
Ja mam takie codziennie. Wagowo tez stoje-liczę,ze do wizyty u giną chociaż 0,5 kg przytyje
Liczysz od wagi początkowej :-)Ja przytylam 1 kg z malym hakiem od poczatku stycznia (chociaz w lutym bylo -1 kg), to w sumie nie wiem jak liczyc
reklama
KasiaRo
Czyli mysle, ze jest ok na ten mini ciazowy brzuszek ktory mamLiczysz od wagi początkowej :-)