KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dziewczyny to smutne ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ryb nie mogę teraz bo mnie dźwiga na samą myśl. Moje Maleństwo tez mnie smyra delikatnie. Takie przyjemne laskotkiRak to cichy zabójca :-(
Róbcie Cytologie - raz w roku wystarczy, byle regularnie :-)
W zeszłym roku zmarła na to córka mojego kolegi że studiów :-( wiek podobny - chyba 23 lata miała. Piękna dziewczyna, pełna życia :-(
Poplakalam się jak umarła :-(
Ps. Byłam dzisiaj w rybnym (takim prawdziwym rybnym jak za dawnych czasów) i ślina mi do tej pory cieknie :-o
Ps2. Już młodego czuje codziennie po kilka razy - najbardziej w nocy jak się przekrecam, to on też :-) i po jedzeniu :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Bzdura.Gabeee u mnie lekarz powiedział ze cytologie robi od 25 roku życia. To znaczy mojej koleżance tak powiedziała. Mi robiła, bo w ciąży jestem.
Ale tak tak profilaktyka najważniejsza.
Cudownie Kochana!! zazdroszczę Ci.