reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Jak byłam w marcu prywatnie to nie pytał mnie czy miałam cytologie i czy chce.

Happy kochana współczuję, na szczęście już mi przeszło ale 2tyg tak mnie łupała.

Gabeee masz dylemat no no, może wszystkiego po trochu sobie zrób?

U mnie dziś filet z mintaja. Byłam pewna że nie ma ości, a co trochę znajduje. Chyba zjem same ziemniaki z surówka :/

Kornela może zamienisz się za obiad?

Martya nie wiem cóż Ci doradzić....

reklama
Czyli mysle, ze jest ok;) na ten mini ciazowy brzuszek ktory mam

ckai3e3knlg02eze.png
Mnie wywaliło kilka dni temu.
Myslalam, że to po czymś co zjadłam, ale Brzuszek się utrzymuje.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Bylam w lutym na cytologi i powiedziala ze nastepna za 3 lata. Moja mama tak samo chodzi. Hmm moze zalezy od wojewodztwa? Choc watpie.. U nas przeg gabinetem gina jest plakat informacyjny z nfz i tam tez pisze ze kobieta ma prawo do bezplatnej cytologi od 25 r.z raz na trzy lata
Przez ten bol nic dzis nie zrobilam a przygotowan nie ubywa :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Bylam w lutym na cytologi i powiedziala ze nastepna za 3 lata. Moja mama tak samo chodzi. Hmm moze zalezy od wojewodztwa? Choc watpie.. U nas przeg gabinetem gina jest plakat informacyjny z nfz i tam tez pisze ze kobieta ma prawo do bezplatnej cytologi od 25 r.z raz na trzy lata
Przez ten bol nic dzis nie zrobilam a przygotowan nie ubywa :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

A nie ma kto Ci pomóc?

Ja robię prywatnie co roku.

KasiaMarysia ja to ryby z przymusu jem:) ziemniaczkow juz prawie nie mam. Dwa pelne talerze wsunelam:)

Ja mam mini brzuch a co wieczór pilka jak w 7 miesiącu.

Ach, zapomniałam Wam powiedzieć, że Przyszły mi wczoraj 2 fajne rzeczy :-)
Miód mniszkowy i konfitura z płatków róży :-)
Miód super, nie za słodki.
Konfitura jest meeeeega :-) tylko strasznie intensywna - nie spodziewałam się, że aż tak intensywna będzie.

Po świętach na tydzień do pracy, 4 kwietnia wizyta i l4 :-) już się nie mogę doczekać.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jak leżałam w szpitalu to była na mojej sali babka która miała usuwana szyjke macicy i mówiła żeby robić kolposkopie bo u niej cytologia wyszła dobrze ale przez to że miała krwawienia miedzymiesiaczkowe to lekarze ja na kolposkopie wysłali i wyszedł rak szyjki macicy..
Ja miałam w szpitalu robiona cytologie w czwartek o ile pójdę bo nie wiem czy wyniki pappa będą to dowiem się jak wyszła.. I miałam półtorej roku wcześniej robiona..

Do góry