reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Jak byłam w marcu prywatnie to nie pytał mnie czy miałam cytologie i czy chce.

Happy kochana współczuję, na szczęście już mi przeszło ale 2tyg tak mnie łupała.

Gabeee masz dylemat no no, może wszystkiego po trochu sobie zrób?

U mnie dziś filet z mintaja. Byłam pewna że nie ma ości, a co trochę znajduje. Chyba zjem same ziemniaki z surówka :/

Kornela może zamienisz się za obiad?

Martya nie wiem cóż Ci doradzić....

reklama
Czyli mysle, ze jest ok;) na ten mini ciazowy brzuszek ktory mam

ckai3e3knlg02eze.png
Mnie wywaliło kilka dni temu.
Myslalam, że to po czymś co zjadłam, ale Brzuszek się utrzymuje.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Bylam w lutym na cytologi i powiedziala ze nastepna za 3 lata. Moja mama tak samo chodzi. Hmm moze zalezy od wojewodztwa? Choc watpie.. U nas przeg gabinetem gina jest plakat informacyjny z nfz i tam tez pisze ze kobieta ma prawo do bezplatnej cytologi od 25 r.z raz na trzy lata
Przez ten bol nic dzis nie zrobilam a przygotowan nie ubywa :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Bylam w lutym na cytologi i powiedziala ze nastepna za 3 lata. Moja mama tak samo chodzi. Hmm moze zalezy od wojewodztwa? Choc watpie.. U nas przeg gabinetem gina jest plakat informacyjny z nfz i tam tez pisze ze kobieta ma prawo do bezplatnej cytologi od 25 r.z raz na trzy lata
Przez ten bol nic dzis nie zrobilam a przygotowan nie ubywa :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

A nie ma kto Ci pomóc?

Ja robię prywatnie co roku.

KasiaMarysia ja to ryby z przymusu jem:) ziemniaczkow juz prawie nie mam. Dwa pelne talerze wsunelam:)

Ja mam mini brzuch a co wieczór pilka jak w 7 miesiącu.

Ach, zapomniałam Wam powiedzieć, że Przyszły mi wczoraj 2 fajne rzeczy :-)
Miód mniszkowy i konfitura z płatków róży :-)
Miód super, nie za słodki.
Konfitura jest meeeeega :-) tylko strasznie intensywna - nie spodziewałam się, że aż tak intensywna będzie.

Po świętach na tydzień do pracy, 4 kwietnia wizyta i l4 :-) już się nie mogę doczekać.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jak leżałam w szpitalu to była na mojej sali babka która miała usuwana szyjke macicy i mówiła żeby robić kolposkopie bo u niej cytologia wyszła dobrze ale przez to że miała krwawienia miedzymiesiaczkowe to lekarze ja na kolposkopie wysłali i wyszedł rak szyjki macicy..
Ja miałam w szpitalu robiona cytologie w czwartek o ile pójdę bo nie wiem czy wyniki pappa będą to dowiem się jak wyszła.. I miałam półtorej roku wcześniej robiona..

Do góry