reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Acgug, moze poprostu macica rosnie i stad bol?

Mi juz przeszlo na szczescie, zrobilo mi sie niedobrze jak wysiadlam z samochodu, na szczescie juz w domu.

ckai3e3knlg02eze.png
Może nie wiem. Pewnie wieczorem skocze na pogotowie. Mam nadzieje, ze mnie zbada jakiś lekarz i będzie wszystko ok. No i myślę, że nie będę musiała lezec szpitalu bo tego się obawiam najbardziej. Zobaczymy

reklama
DSC_0041.JPG
A ja z Roksi dziś pisanki robimy a zaraz za sernik nowojorski się zabieram tyle że w małych foremkach silikonowych zamiast normalnie w formie bo musi się piec w kąpieli wodnej a ja nie mam takiej większej do której ta właściwa by weszła..

Załączniki

• DSC_0041.JPG
    DSC_0041.JPG
    553,5 KB · Wyświetleń: 437
Może nie wiem. Pewnie wieczorem skocze na pogotowie. Mam nadzieje, ze mnie zbada jakiś lekarz i będzie wszystko ok. No i myślę, że nie będę musiała lezec szpitalu bo tego się obawiam najbardziej. Zobaczymy
Ja po wczorajszym sprzątaniu łazienki miałam też pobolewania i twardnienia brzucha wzięłam nospe i aspargin i mi przeszło no i leżałam trochę..

Dziewczynki! Cieszcie się życiem! To ono i zdrowie są najważniejsze! A inne problemy? kasa? kłótnie? faceci? To totalne bzdury!

Właśnie dowiedziałam się, że niedawno zmarła siostra mojej koleżanki. Dziewczyna miała 21 lat i od kilku lat walczyła z rakiem szyjki macicy. Niestety przegrała tą walkę :(

Dlatego Kochane moje życzę Wam i sobie zdrowia i siły! Tego abyście zawsze cieszyły się życiem, żeby Wasze dzieci i rodzina były zdrowe! Wierzę, że jak to będziemy miały to wszystko inne nie ma znaczenia :*

Tak KasiaRo po grecku rybka. Ale ja robie dwie warstwy potrawki, na dol bardziej pikantna, a pierzynke delikatniejsza.

Molly to przykre :( taka młoda dziewczyna. Szkoda takiej jak nie wiem ;(
Ale czasem nie da się przemilczeć pewnych kwestii.

reklama
Dziewczynki! Cieszcie się życiem! To ono i zdrowie są najważniejsze! A inne problemy? kasa? kłótnie? faceci? To totalne bzdury!

Właśnie dowiedziałam się, że niedawno zmarła siostra mojej koleżanki. Dziewczyna miała 21 lat i od kilku lat walczyła z rakiem szyjki macicy. Niestety przegrała tą walkę :(

Dlatego Kochane moje życzę Wam i sobie zdrowia i siły! Tego abyście zawsze cieszyły się życiem, żeby Wasze dzieci i rodzina były zdrowe! Wierzę, że jak to będziemy miały to wszystko inne nie ma znaczenia :*

Molly masz racje, życie jest kruche i trzeba się cieszyć z każdego dnia. Przykład - ja i mój mąż. Albo drugi tyle że bez happy endu - koleżanka z klasy męża ponad 2 lata temu dowiedziała się, że ma raka jelit. Ślub miała zaplanowany za kilka miesięcy, nie odłożyli go, odbyła się piękna ceremonia. A 3 miesiące później zmarła :( Miała 23 lata, walczyła do samego końca. Do tej pory mam przed oczami ją szcześliwą przed Kościołem i ją w trumnie w sukni ślubnej. I jej zrozpaczonego męża :(

Do góry