reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja tez nie chce swiat, na szczescie to tylko dwa dni;)

ckai3e3knlg02eze.png

Nawet te dwa dni to dla mnie udręka. Juz czuje ze będę płakać.

reklama
Ja planuje w razie czego powiedziec, ze zle sie juz czuje i wracamy do domu;) idziemy do rodzicow na sniadanie w niedziele (bez obiadu mam nadzieje) i pewnie na obiad w poniedzialek

ckai3e3knlg02eze.png

Ja to jak latam np po schodach to się trzymam za brzuch. U mnie juz widać ładnie w jakimś sweterku.

Kochane ja nie chce świąt :(
KasiaMarysia ciesz się mimo wszystko tymi świętami to ostatnie spokojne jak przyjdzie dziecko już nigdy nie będą spokojne :-D ale będą weselsze :-)
Ja dzisiaj na obiad ziemniaki jajko sadzone i buraczki gotowane oblane maselkiem pychotka.. Też tak macie że co i ile byście nie zjadly macie wrażenie że zaraz pekniecie z przejedzenia? Czyżby dzidzia już na żołądek mi uciskala? Mnie dzis coś dołem rwie co jakiś czas.. Oby przeszło..

Ufff..jestem spowrotem, w kościele ludzi tłum do spowiedzi :p w sklepie jeszcze gorzej....masakra...ja też nie lubię za bardzo tych świąt... boże narodzenie lubię, a za wielkanocą nie przepadam. Mnie denerwuje ta przed świąteczna panika. U mnie w domu zawsze dojdzie do jakiejś awantury podczas przygotowań :p Wogóle myślę, że tak naprawdę na nowo polubię święta jedne i drugie jak w domu będą dzieci. W MOIM domu MOJE dzieci. Wtedy zupełnie inaczej to wygląda.

Ja pierwszą w życiu cytologię miałam miesiąc temu. Ale dzięki Bogu miałam więcej szczęścia niż rozumu i wszystko jest dobrze. Znaczy jestem w 2 gr więc może być :p

Martya ja się nie znam na ciśnieniu, zawsze mam takie samo, ale może zmierz sobie za jakiś czas czy się nie unormowało? A jakie zawsze masz?

Dziewczyny robiłam dzis badania i cmv igg wyszedł mi 150 (norma do 15). Zmartwilam się okropnie, wizyta dopiero w środę..

Dziewczyny robiłam dzis badania i cmv igg wyszedł mi 150 (norma do 15). Zmartwilam się okropnie, wizyta dopiero w środę..
Igg świadczy o przebytej chorobie a igm robilas? Moj synek zaraz po porodzie mial igg 198 a igm ujemne i wg pediatry dostal przeciwciała ode mnie jeszcze w brzuchu.

reklama
Do góry