reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej laski, widzę że dużo się u Was dzieje. Ja niestety nie bardzo mam czas pisać.

KasiaRo nam chyba surowego nie można więc uważaj.

Malusiolka u mnie mama mówi, że krzyżyka się nikomu nie daje, bo każdy dźwiga swój ciężar.

Molly piękna kiecka, szczupła jesteś to wszystko ładnie wygląda.
Moja sukienka wisi, bukiet spaliłam.
Jak tam sytuacja z mężem??

Soglam kurcze trochę nie podoba mi się Twój komentarz dotyczący zasiłków. Owszem dla osób pracujących powinny być większe ulgi, ale to ze ktoś nie pracuje i będzie miał dziecko nie znaczy ze jest nierobem.
Jakbym mogła to chętnie bym poszła do pracy, ale kończyłam studia, zaszłam w ciążę i teraz nikt mnie nie przyjmie.

Gratuluję wizyt ;-)

Ktoś wczytuje w przyszłym tygodniu???

reklama
Hej laski, widzę że dużo się u Was dzieje. Ja niestety nie bardzo mam czas pisać.

KasiaRo nam chyba surowego nie można więc uważaj.

Malusiolka u mnie mama mówi, że krzyżyka się nikomu nie daje, bo każdy dźwiga swój ciężar.

Molly piękna kiecka, szczupła jesteś to wszystko ładnie wygląda.
Moja sukienka wisi, bukiet spaliłam.
Jak tam sytuacja z mężem??

Soglam kurcze trochę nie podoba mi się Twój komentarz dotyczący zasiłków. Owszem dla osób pracujących powinny być większe ulgi, ale to ze ktoś nie pracuje i będzie miał dziecko nie znaczy ze jest nierobem.
Jakbym mogła to chętnie bym poszła do pracy, ale kończyłam studia, zaszłam w ciążę i teraz nikt mnie nie przyjmie.

Gratuluję wizyt ;-)

Ktoś wczytuje w przyszłym tygodniu???
Dokładnie.. Ja pracowałam ale bez umowy szef nawet jak się dowiedział że jestem w ciąży nie chciał mi dać umowy i nie uważam się za nieroba chciałam pracować jak najdłużej w ciąży ale niestety po stracie jednego z maluchów muszę się oszczędzać..teraz każda mama przynajmniej przez rok będzie spokojna że utrzyma swoje dziecka bez względu na umowę jaka miała i czy pracowała przed ciąża czy nie..ile jest mam które np miały umowę zastępstwo i nie należał im się macierzyński.. Więc troszkę trzeba się zastanowić zanim wygłosi się takie opinie..

KasiaMarysia, ale surowego czego?...

ckai3e3knlg02eze.png

Surowego nie jem, a ogolnie to pytalam i po obrobce termicznej mozna. Poza niektorymi rybami (duzymi typu miecznik i tunczyk).

ckai3e3knlg02eze.png

Nienawidzę pisać z telefonu.... zawsze wcisnie się to co nie trzeba.

Młoda żona są sytuacje takie np jak Twoja, uważam że nikogo nie powinno się oceniać.

Duzo zalezy chyba od indywidualnego progu bolu. Obok mnie leżała kobieta po porodzie Sn i ciągle jeczala. Byla nacieta i marudzila caly czas. Karmila małego i co zlapal cycka to syczala z bolu. W ogole jak przez tel darla sie na męża.
Apropo dla mnie bol po porodzie jak dziecko zasysa cyca i macica sie obkurcza byl mega nieprzyjemny.
A to czuć? W sensie jak macica się kurczy?

Dla mnie najgorsze były barki :-/ to przekrecanie. ...

A dotykałyscie główki?
Ja nie chciałam. Podobno to daje dodatkowego kopa mamusiom :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

KasiaRo w takim razie smacznego i na zdrowie:)

Gabeee jak karmilam po porodzie to po chwili pojawial sie silny,sciskajacy bol domem brzucha,takie skurcze i polozna powiedziała,ze to sygnał,ze macica sie obkurcza. Czasem musiałam aż przerywac na chwile karmienie tak bolalo.

Ja nie dotykalam. Zapytala czy chce dotknąć bo juz widac,ale nie chciałam:)

reklama
Do góry