reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
20160323_172953.jpg
Dziewczyny w końcu udało mi się powiesić firanki tylko mąż mi mamrocze, że łyso bez zasłon. Jak to wg Was wygląda?

Załączniki

• 20160323_172953.jpg
    20160323_172953.jpg
    716,3 KB · Wyświetleń: 247
Malusiolka spokojnie, kupisz coś na pewno :) mój brat dał na chrzciny złoty krzyżyk i jako dodatek taki zestaw z ramką z masą, w której się odbija stópki i rączki dziecka :)

Link do: Ramki ramka zdjęć masa biała 0-3 lat odcisk ABI.

Ja też dostałam od chrzestnej krzyżyk złoty i noszę teraz i będę nosić chyba do smierci, jak nie zgubię. Pfu,pfu.

Acgug ładnie wygląda. Jak mieliście wcześniej zasłony to być może dlatego mężowi wygląda łyso :) Ale też myślę, że delikatne nie za ciężkie zasłonki "uprzytulniają"(moje słowotwórstwo:p) wnętrze :D

Malusiolka spokojnie, kupisz coś na pewno :) mój brat dał na chrzciny złoty krzyżyk i jako dodatek taki zestaw z ramką z masą, w której się odbija stópki i rączki dziecka :)

Link do: Ramki ramka zdjęć masa biała 0-3 lat odcisk ABI.

Ja też dostałam od chrzestnej krzyżyk złoty i noszę teraz i będę nosić chyba do smierci, jak nie zgubię. Pfu,pfu.

Acgug ładnie wygląda. Jak mieliście wcześniej zasłony to być może dlatego mężowi wygląda łyso :) Ale też myślę, że delikatne nie za ciężkie zasłonki "uprzytulniają"(moje słowotwórstwo:p) wnętrze :D
To były brązowe, ciężkie zasłony. Mąż mówi, że się teraz echo odbija ;) Na razie musi tak być bo tamtych nie założę, a zanim kupie nowe to trochę czasu minie.

tysia123 ja już powoli zaczynam wyprawkę kompletować ale póki co wyszukuje ubranka unisex...w tamtym tygodniu kupiłam pół-śpioszki kremowe, w innym dniu body z długim rękawkiem a dziś po wizycie u endo zajechałam do komisu i wzbogaciłam się o delikatny kombinezonik :rolleyes:
SKY oby mdłości na dobre Ci odpuściły:confused:
Kornela na ulotce ursofalk (lek który brałam przy cholestazie w ciąży) pisze że nie zaleca się podawania kobietom w ciąży gdyż badania na zwierzętach wykazały uszkodzenie płodu:eek: i jeżeli trzeba to brać to z jednoczesnym zażywaniem tabletek antykoncepcyjnych a ja brałam w ciąży 3x1 tabletce:confused:
Acgug u mnie tak jest bez zasłon :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Aluska ja nie widzę tego kombinezonu.
Ja przegląda ubranka synka doszlam do wniosku,ze te początkowe to i na dziewczynke beda ok-zolte,zielone,białe,czerwone,szare.

reklama
Hej:)
Co do jedzenia to dopiero teraz mieszam czasem smaki:) ostatni hit to płatki na mleku zagryzione bułką z kiełbasą:) Czasem mam na coś konkretnego ochotę i za mna chodzi ale raczej muszę wymyślać co bym zjadła żeby mi smakowało. Niestety jestem jeszcze bardziej wybredna niż przed ciążą:) Najlepiej smakują mi kwaśne i wyraźne smaki:)
Co do wyprawki to nie mam żadnych ciagat to kupowania bo ja generalnie unikam sklepów wszelakich jak ognia:)
Ja też na l4 jestem od początku ciąży i będę do konca bo nie mam po co tam wracać. Na razie biorę się za swoj biznes i mam na rozkręcenie 1,5 roku do konca macierzyńskiego. Jak nie wyjdzie to czegos będę szukać. Ja to lubię zmieniac firmy.Przez 10 lat pracy zawodowej pracuje aktualnie w 6 firmie i dzięki temu duzo się nauczyłam:)

Do góry