reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
20160323_172953.jpg
Dziewczyny w końcu udało mi się powiesić firanki tylko mąż mi mamrocze, że łyso bez zasłon. Jak to wg Was wygląda?

Załączniki

• 20160323_172953.jpg
    20160323_172953.jpg
    716,3 KB · Wyświetleń: 87
Malusiolka spokojnie, kupisz coś na pewno :) mój brat dał na chrzciny złoty krzyżyk i jako dodatek taki zestaw z ramką z masą, w której się odbija stópki i rączki dziecka :)

Link do: Ramki ramka zdjęć masa biała 0-3 lat odcisk ABI.

Ja też dostałam od chrzestnej krzyżyk złoty i noszę teraz i będę nosić chyba do smierci, jak nie zgubię. Pfu,pfu.

Acgug ładnie wygląda. Jak mieliście wcześniej zasłony to być może dlatego mężowi wygląda łyso :) Ale też myślę, że delikatne nie za ciężkie zasłonki "uprzytulniają"(moje słowotwórstwo:p) wnętrze :D

Malusiolka spokojnie, kupisz coś na pewno :) mój brat dał na chrzciny złoty krzyżyk i jako dodatek taki zestaw z ramką z masą, w której się odbija stópki i rączki dziecka :)

Link do: Ramki ramka zdjęć masa biała 0-3 lat odcisk ABI.

Ja też dostałam od chrzestnej krzyżyk złoty i noszę teraz i będę nosić chyba do smierci, jak nie zgubię. Pfu,pfu.

Acgug ładnie wygląda. Jak mieliście wcześniej zasłony to być może dlatego mężowi wygląda łyso :) Ale też myślę, że delikatne nie za ciężkie zasłonki "uprzytulniają"(moje słowotwórstwo:p) wnętrze :D
To były brązowe, ciężkie zasłony. Mąż mówi, że się teraz echo odbija ;) Na razie musi tak być bo tamtych nie założę, a zanim kupie nowe to trochę czasu minie.

tysia123 ja już powoli zaczynam wyprawkę kompletować ale póki co wyszukuje ubranka unisex...w tamtym tygodniu kupiłam pół-śpioszki kremowe, w innym dniu body z długim rękawkiem a dziś po wizycie u endo zajechałam do komisu i wzbogaciłam się o delikatny kombinezonik :rolleyes:
SKY oby mdłości na dobre Ci odpuściły:confused:
Kornela na ulotce ursofalk (lek który brałam przy cholestazie w ciąży) pisze że nie zaleca się podawania kobietom w ciąży gdyż badania na zwierzętach wykazały uszkodzenie płodu:eek: i jeżeli trzeba to brać to z jednoczesnym zażywaniem tabletek antykoncepcyjnych a ja brałam w ciąży 3x1 tabletce:confused:
Acgug u mnie tak jest bez zasłon :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Aluska ja nie widzę tego kombinezonu.
Ja przegląda ubranka synka doszlam do wniosku,ze te początkowe to i na dziewczynke beda ok-zolte,zielone,białe,czerwone,szare.

reklama
Hej:)
Co do jedzenia to dopiero teraz mieszam czasem smaki:) ostatni hit to płatki na mleku zagryzione bułką z kiełbasą:) Czasem mam na coś konkretnego ochotę i za mna chodzi ale raczej muszę wymyślać co bym zjadła żeby mi smakowało. Niestety jestem jeszcze bardziej wybredna niż przed ciążą:) Najlepiej smakują mi kwaśne i wyraźne smaki:)
Co do wyprawki to nie mam żadnych ciagat to kupowania bo ja generalnie unikam sklepów wszelakich jak ognia:)
Ja też na l4 jestem od początku ciąży i będę do konca bo nie mam po co tam wracać. Na razie biorę się za swoj biznes i mam na rozkręcenie 1,5 roku do konca macierzyńskiego. Jak nie wyjdzie to czegos będę szukać. Ja to lubię zmieniac firmy.Przez 10 lat pracy zawodowej pracuje aktualnie w 6 firmie i dzięki temu duzo się nauczyłam:)

Do góry