sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Złoty medalik i pamiątkową kartę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To były brązowe, ciężkie zasłony. Mąż mówi, że się teraz echo odbija Na razie musi tak być bo tamtych nie założę, a zanim kupie nowe to trochę czasu minie.Malusiolka spokojnie, kupisz coś na pewno mój brat dał na chrzciny złoty krzyżyk i jako dodatek taki zestaw z ramką z masą, w której się odbija stópki i rączki dziecka
Link do: Ramki ramka zdjęć masa biała 0-3 lat odcisk ABI.
Ja też dostałam od chrzestnej krzyżyk złoty i noszę teraz i będę nosić chyba do smierci, jak nie zgubię. Pfu,pfu.
Acgug ładnie wygląda. Jak mieliście wcześniej zasłony to być może dlatego mężowi wygląda łyso Ale też myślę, że delikatne nie za ciężkie zasłonki "uprzytulniają"(moje słowotwórstwo) wnętrze