reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Kornela wstawiłam zdjęcie na wątku zakupowym :tak:
Soglam trzymam kciuki by Twój interes się dobrze kręcił:tak:
A ja nie mam żadnych zachcianek żywieniowych...jem jak przed ciążą...

A była bym zapomniała pani endokrynolog nie zmniejszyła ani nie zrezygnowała z eutyroxu wręcz przeciwnie mam zwiększoną dawkę na 75 ale tylko na 2 dni czyli tak od pon-pt mam brać eutyrox N50 a w sob-niedz. eutyrox 75 dodatkowo mam brać witaminę D bo wyszło mi w badaniach ze mam nie dobór i w/g niej muszę przyjmować 4000 j.m dziennie (moje witaminy mają 2000j.m ale jak widać okazało się za mało)...innymi parametrami (przeciwciała) mam się na razie nie przejmować no i mam kontrolować czy po zażyciu eutyroxu nie skacze mi tętno...bo ciśnienie u niej miałam 110/60 a tętno 92 a nie miałam czym się zmęczyć gdyż 40 minut w kolejce przed wizytą czekałam i prawie tam usypiałam:confused:

reklama
Acgug, ja tez nie mam zaslon i uwazam, ze tak jest lepiej;) widniej i jakos bardziej przestrzennie.

Molly, ja nie mam zadnych ciekawych zachcianek... Ani na rzeczy, ktorych wczesniej nie jadlam, ani na nietypowe mieszanie smakow. Jedyne co, to tak jak kiedys bardzo sie pilnowalam z tym co/ile jem, tak teraz sobie to raczej odpuscilam.

Malusiolka, ja tez bym byla za jakims medalikiem/krzyzykiem plus moze ladne wydanie Pisma Swietego? Chrzesniak powinien miec pamiatke na cale zycie.

ckai3e3knlg02eze.png

Ja niestety mam ciaguty do pizzy,kebabów,zapiekanek,dużej porcji ketchupu,chrzanu,ogirkow konserwowych,chipsów i pepsi. Ograniczam sie do minimum,ale apetyt na to mam ogromny.

Moja córcia dostała od chrzestnej złoty łańcuszek z medalikiem ja dawalam chrzesniakowi też łańcuszek tyle że z krzyżykiem i album na chrzest taki specjalny..

Dziewczynki moje, co i raz na fejsie pojawia się ogłoszenie o sprzedaży sukni ślubnej - ja swoją zachowalam. A Wy?
Sprzedałyście czy zostawiłyście?

Moja ma bardzo ciekawa i szczęśliwa historie :-)
Kupiłam używana sukienkę - okazało się, że brały w niej ślub 3 siostry i wszystkie są mega szczęśliwe.

Mierzyłam różne suknie za różne ceny, nowe i używane.
W swojej się zakochałam :-)
W greckim stylu, odcinana pod talia, klasyczne A - cały przód w kryształkami Swarovskiego, na to warstwa tiulu - po prostu boska :)
I pasowała jak ulał :-)

Góra bardzo podobna do tej - tylko u mnie pasek nie był prosty a był w odwrócone V - /\ gdzie czubek tej odwróconej V był na wysokości biustu.

e762ab61df19e34da66c28ffc44ece85.jpg

A dół w takim mniej więcej stylu :-)

A dołu nie mogę wstawić :(
Zdjęcie mi się nie chce zapisać :-(
Linka też :(

Ale coś pokombinuje :-)

5a4f7319e39cf4e7bea965b58400ef6b.jpg

Ha! No i sie udalo :-)

Dół miałam prawie identyczny, tylko u mnie obie warstwy były równe i tutaj pasek jest w takim kształcie jak u mnie :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje, co i raz na fejsie pojawia się ogłoszenie o sprzedaży sukni ślubnej - ja swoją zachowalam. A Wy?
Sprzedałyście czy zostawiłyście?

Moja ma bardzo ciekawa i szczęśliwa historie :-)
Kupiłam używana sukienkę - okazało się, że brały w niej ślub 3 siostry i wszystkie są mega szczęśliwe.

Mierzyłam różne suknie za różne ceny, nowe i używane.
W swojej się zakochałam :-)
W greckim stylu, odcinana pod talia, klasyczne A - cały przód w kryształkami Swarovskiego, na to warstwa tiulu - po prostu boska :)
I pasowała jak ulał :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja swoją trzymam i póki co nie zamierzam sprzedawać. Mam nadzieję, że mnie nie przyciśnie na tyle nigdy, żeby ją sprzedawać. Może to głupie, ale mam do niej sentyment, długo jej szukałam. W sumie była szyta specjalnie dla mnie

zdj.jpg

Załączniki

• zdj.jpg
    zdj.jpg
    163,5 KB · Wyświetleń: 90
Ja swoją trzymam i póki co nie zamierzam sprzedawać. Mam nadzieję, że mnie nie przyciśnie na tyle nigdy, żeby ją sprzedawać. Może to głupie, ale mam do niej sentyment, długo jej szukałam. W sumie była szyta specjalnie dla mnie

Zobacz załącznik 752017
Śliczna :-)

Przypomniałam sobie nazwę swojej :-) Atena :-)

reklama
JA juz po wizycie. Wszystko ok. Takze kamien z serca. Kolejna wizyta za miesiąc. Moze uda sie podejrzeć płeć. JA obstawiam ze bedzie dziewczynka bo strasznie uparta. Dzis lekarz z pół godziny sie męczył zeby w koncu dobrze sie ułożyła żeby przezierność mozna było zmierzyć.
Hihihihi :-)

Super, że wszystko w porządku :-)

Do góry