mloda zona
Fanka BB :)
Ja moja sprzedałam..później się dowiedziałam że nie powinno się sprzedawać bo szczęście odchodzi i coś w tym jest
.
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropo moja mama miała taka piękna koronkowa suknie slubna i trzymala ja na strychu a ja z moimi siostrami jak bylysmy Male gowniary pocielysmy ja na sukienki dla lalek. Szkoda mi jej teraz....Tysia super że wizyta udana
Co do sukni ślubnej to chciałam sprzedać ale jakos nie mogę się do tego zebrać i ciągle wisi w szafie od 7 lat Teraz to juz nie wiem czy sprzedam, bo to pamiatka sentymentalna po mamie, która w zeszłym roku zmarła. Chyba więc ja zostawię
No takich perełek szczególnie szkodaApropo moja mama miała taka piękna koronkowa suknie slubna i trzymala ja na strychu a ja z moimi siostrami jak bylysmy Male gowniary pocielysmy ja na sukienki dla lalek. Szkoda mi jej teraz....
Ja moja sprzedałam..później się dowiedziałam że nie powinno się sprzedawać bo szczęście odchodzi i coś w tym jest
.