reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja biorę Metoprolol-beta bloker. On tez reguluje ciśnienie i stabilizuje tętno. Zreszta w domu mam ciśnienie 120/80 tylko u lekarza szybuje do góry:)

reklama
Odbieram dzisiaj młodego z przedszkola - młody pyta czy jedziemy do domu, mówię, że tak i pytam czemu pyta.
Mówi, że chciałby pojechać do sklepu coś kupić.
A co chcesz kupić?
Warzywa, owoce i bułkę.
A jakie warzywa chcesz kupić?
Jajko z czekolady :-D

Uwielbiam swojego syna :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

mojej siostrze tak ciśnienie podskakiwało do góry i musiała leżeć w szpitalu a ciążę zakończyli przez cc:confused:
Mloda zona daj znać co powiedział lekarz odnośnie młodej:confused: pewnie jak piszesz źle się podtarla i nadiosla bakterie w tamte miejsca:hmm:
Acgug kochana fajnie że już czujesz ruchy a jeszcze nic może za tydzień albo dwa:rolleyes:
Gabeee fajnie że juz masz swój samochodzik :-) :)
No tak jak podejrzewalam lekarka stwierdziła że pewnie bakterie przeniosła i przepisała antybiotyk w maści.. Taka mała tubeczka kurcze prawie 30 zł.. I zapomniałam powiedzieć jej ze mała mało pije i mało siusiu robi.. Po nocy nie robi nie chce jej się.. Dopiero popołudniu..czy to normalne?

Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów. Moja gin mówi, że to już konkretny człowiek :) Obstawia dziewczynkę, ale mówi, że za dwa tygodnie na połówkowym już na lepszym sprzęcie powinno się potwierdzić, ale że taka zgrabna pupcia to musi być kobietka :p to oczywiście żart, ale raczej stawia na dziewuszkę :) Niestety zdjęcia kiepskie więc nie wklejam.

Ogólnie jest wszystko dobrze, tylko mam opuchniętą macicę, na szczęście szyjka długa , ale kazała mi dużo leżeć i skontrolować macicę za dwa tygodnie u tego drugiego lekarza na połówkowym. Mówiła, że to zbyt intensywny tryb życia. Mam brać dwa razy dziennie nospę forte na te skurcze. No i cytologia w porządku :)

U mnie ciśnienie to śmieszna sprawa, bo już byłam u niej 4 razy i za każdym razem 120/80, książkowo i zawsze dokładnie tyle samo:p ani o jeden różnicy :p

Wagowo też dobrze, 800 gram przez miesiąc ostatni :)

Młoda mama chyba rano powinna córka chcieć sikać po nocy. Tak mi się wydaje. Moja lata z siku co chwila ale dużo pije.
Molly super wiadomości ;)

Mloda zona moja chrześnica tak Malo sika i siostra musi jej pilnować z tym a to zle bo nie wyplukuje bakterii i potem zapalenia. Może proponuj jej wiecej picia.

Molly super wieści:),duza dzidzia:)
U nas no-spa to standard u lekarzy. Ja mam nadzoeje,ze unikne jej w tej ciazy. Chociaż brzuch czasem twardy:(

Byłam na fitness, super zajęcia wcale nie ciezkie ale odczułam ze ćwiczę. Chciałabym jeszcze na basen zaczac chodzic ale to nie wczesniej niz maj.
Czy któraś z Was juz ćwiczy mięśnie Kegla?

Sent from my iPad using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów.
Pożądane maleństwo już Ci w brzuchu fika :cool:
Super ;)
młoda żona znajomi mieli z córa podobny problem, zalecenie lekarza regularne picie napojów bez gazu nie dużo naraz ale często i mało ;)

Do góry