reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Bo ciśnienie nie przekraczające 130/90 jest ok w ciazy.
Ja biorę leki na serce to i obniżać maja ciśnienie.
O której jecie sniadanie/kolacje?

reklama
Bo ciśnienie nie przekraczające 130/90 jest ok w ciazy.
Ja biorę leki na serce to i obniżać maja ciśnienie.
O której jecie sniadanie/kolacje?
Śniadanie jem jak wstanę ok 10 np a kolacje ok 21 ale zawsze po coś dojem. Albo owoc albo jak ostatnio jajecznica o 00:30 więc różnie

Dzień dobry :)
U mnie ciśnienie w domu niskie, a jak mi mierzy gin to wysokie. Ostatnio miałam 140/85. Na następną wizytę wezmę mój ciśnieniomierz żeby sprawdzić czy dobrze robi pomiary.
Śniadanie jem ok 9, a kolacje między 20-21.
Dziś znów rzyganko z rana było. Mam już tego dość. W pierwszej ciąży tak mnie nie męczyło.
Kciuki za wizytujace Mamuśki ;)
Miłego dnia :)

Śniadanie jem jak wstanę ok 10 np a kolacje ok 21 ale zawsze po coś dojem. Albo owoc albo jak ostatnio jajecznica o 00:30 więc różnie
Tez pizno wstaje i jem dopiero kolo 10.30:)
Kupiłam 1l lodów smietankowych z sorbetem malinowym. Tylko takie na wies do mnie przywieźli wiec dzisiaj pochlone:)

hejka ja już wczoraj nie dotarłam bo wieczorkiem poszłam zrobić pazurki :tak: widzę że nie tylko ja miałam taki plan przed świtami :blink: a potem jeszcze obiad na dziś robiłam. Miałam jeszcze prasowanie w planie ale już mi się nie chciało.

gratuluję udanych wizyt
z tych kalendarzy wychodzą mi raz dziewczynka a raz chłopczyk więc tak jak KasiaRo stwierdziła, któryś się sprawdzi :rofl2:

Malusiolka gratki dla męża!!!!!!

współczuję wymiotów dziewczyny...może niedługo się to skończy.
młodażona no jak nie urok...oby to nic poważnego. Moja Ola wczoraj w żłobku chyba się w oczko uderzyła bo ma zaczerwienione :sad:
śniadanie jem ok 7 a kolację ok 21 bo jednak od obiadu ok 17:30 nie wytrzymam do rana. Spać chodzę ok 23.

Odbieram dzisiaj Zygmunta!!!!!!!
Znaleźli cześć, już go zrobili i teraz testują :-)

Boże jak ja kocham ten samochód :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
To super. A ja swojego Peugeota sprzedałam i teraz rower jeżdżę. Ha dobrze, że ma koszyk zamontowany.

Gabeeee ciesze się, że się udalo w miare szybko :)

Acgug super, że czujesz dzidziusia :)

Ja jem śniadanie o 8.30 a kolacje 20-21

Wczoraj kupiłam sobie stanik sportowy do spania, no powiem wam rewelacja, piewszy raz nie miałam uczucia, ciężaru kamieni podczas nocnego wstawania, a i piersi były tam gdzie powinny i nic mnie nie gniotło :)

Przymierzałam tez wczoraj spodnie ciazowe w h&m bo byly w promocji za 75 i nagle sie okazalo, ze wcale nie jest za wczesnie żeby takie nosic a jakie wygodne :) ale nie mieli mojego rozmiaru, wiec nie kupiłam, ale od dzis poluje na nie :)

reklama
acgug gratki!!!!! ja wcześniej coś lekko czułam ale teraz chyba dzidzia się przekręciła bo już od dobrego tygodnia nic nie czuję.

Gabeeee ciesze się, że się udalo w miare szybko :)

Acgug super, że czujesz dzidziusia :)

Ja jem śniadanie o 8.30 a kolacje 20-21

Wczoraj kupiłam sobie stanik sportowy do spania, no powiem wam rewelacja, piewszy raz nie miałam uczucia, ciężaru kamieni podczas nocnego wstawania, a i piersi były tam gdzie powinny i nic mnie nie gniotło :)

Przymierzałam tez wczoraj spodnie ciazowe w h&m bo byly w promocji za 75 i nagle sie okazalo, ze wcale nie jest za wczesnie żeby takie nosic a jakie wygodne :) ale nie mieli mojego rozmiaru, wiec nie kupiłam, ale od dzis poluje na nie :)

ja już tylko w ciążowych chodzę...choć lekko mi lecą z tyłka ale na brzuszku wygodnie :-D

Do góry