reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Bo ciśnienie nie przekraczające 130/90 jest ok w ciazy.
Ja biorę leki na serce to i obniżać maja ciśnienie.
O której jecie sniadanie/kolacje?

reklama
Bo ciśnienie nie przekraczające 130/90 jest ok w ciazy.
Ja biorę leki na serce to i obniżać maja ciśnienie.
O której jecie sniadanie/kolacje?
Śniadanie jem jak wstanę ok 10 np a kolacje ok 21 ale zawsze po coś dojem. Albo owoc albo jak ostatnio jajecznica o 00:30 więc różnie

Dzień dobry :)
U mnie ciśnienie w domu niskie, a jak mi mierzy gin to wysokie. Ostatnio miałam 140/85. Na następną wizytę wezmę mój ciśnieniomierz żeby sprawdzić czy dobrze robi pomiary.
Śniadanie jem ok 9, a kolacje między 20-21.
Dziś znów rzyganko z rana było. Mam już tego dość. W pierwszej ciąży tak mnie nie męczyło.
Kciuki za wizytujace Mamuśki ;)
Miłego dnia :)

Śniadanie jem jak wstanę ok 10 np a kolacje ok 21 ale zawsze po coś dojem. Albo owoc albo jak ostatnio jajecznica o 00:30 więc różnie
Tez pizno wstaje i jem dopiero kolo 10.30:)
Kupiłam 1l lodów smietankowych z sorbetem malinowym. Tylko takie na wies do mnie przywieźli wiec dzisiaj pochlone:)

hejka ja już wczoraj nie dotarłam bo wieczorkiem poszłam zrobić pazurki :tak: widzę że nie tylko ja miałam taki plan przed świtami :blink: a potem jeszcze obiad na dziś robiłam. Miałam jeszcze prasowanie w planie ale już mi się nie chciało.

gratuluję udanych wizyt
z tych kalendarzy wychodzą mi raz dziewczynka a raz chłopczyk więc tak jak KasiaRo stwierdziła, któryś się sprawdzi :rofl2:

Malusiolka gratki dla męża!!!!!!

współczuję wymiotów dziewczyny...może niedługo się to skończy.
młodażona no jak nie urok...oby to nic poważnego. Moja Ola wczoraj w żłobku chyba się w oczko uderzyła bo ma zaczerwienione :sad:
śniadanie jem ok 7 a kolację ok 21 bo jednak od obiadu ok 17:30 nie wytrzymam do rana. Spać chodzę ok 23.

Odbieram dzisiaj Zygmunta!!!!!!!
Znaleźli cześć, już go zrobili i teraz testują :-)

Boże jak ja kocham ten samochód :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
To super. A ja swojego Peugeota sprzedałam i teraz rower jeżdżę. Ha dobrze, że ma koszyk zamontowany.

Gabeeee ciesze się, że się udalo w miare szybko :)

Acgug super, że czujesz dzidziusia :)

Ja jem śniadanie o 8.30 a kolacje 20-21

Wczoraj kupiłam sobie stanik sportowy do spania, no powiem wam rewelacja, piewszy raz nie miałam uczucia, ciężaru kamieni podczas nocnego wstawania, a i piersi były tam gdzie powinny i nic mnie nie gniotło :)

Przymierzałam tez wczoraj spodnie ciazowe w h&m bo byly w promocji za 75 i nagle sie okazalo, ze wcale nie jest za wczesnie żeby takie nosic a jakie wygodne :) ale nie mieli mojego rozmiaru, wiec nie kupiłam, ale od dzis poluje na nie :)

reklama
acgug gratki!!!!! ja wcześniej coś lekko czułam ale teraz chyba dzidzia się przekręciła bo już od dobrego tygodnia nic nie czuję.

Gabeeee ciesze się, że się udalo w miare szybko :)

Acgug super, że czujesz dzidziusia :)

Ja jem śniadanie o 8.30 a kolacje 20-21

Wczoraj kupiłam sobie stanik sportowy do spania, no powiem wam rewelacja, piewszy raz nie miałam uczucia, ciężaru kamieni podczas nocnego wstawania, a i piersi były tam gdzie powinny i nic mnie nie gniotło :)

Przymierzałam tez wczoraj spodnie ciazowe w h&m bo byly w promocji za 75 i nagle sie okazalo, ze wcale nie jest za wczesnie żeby takie nosic a jakie wygodne :) ale nie mieli mojego rozmiaru, wiec nie kupiłam, ale od dzis poluje na nie :)

ja już tylko w ciążowych chodzę...choć lekko mi lecą z tyłka ale na brzuszku wygodnie :-D

Do góry