reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Gabee, to super! Dzielny Zygmunt;)

Acgug, zazdroszcze:) ktory to u Ciebie tydzien? Mnie gin wczoraj uprzedzala, ze powinnam zaczac czuc ruchy miedzy 17 a 20 tc.

Kornela, ja wczesnie sie budze i wczesnie chodze spac... Wiec sniadanie kolo 7, a kolacja kolo 18...

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Aguś, mam trzy sportowe staniki i nie lubie ich. Jak dla mnie nie wygodny i szybko się grzeje w nim.

Acgug, super :* Przy kolejnej ciąży szybciej można poczuć ruchy.

Gabee, w końcu autko będziesz mieć ciesze się.

Molly, na którą masz wizytę?

Ja już w domu od godziny jestem. Kosmetyczkę mam parę domów ode mnie :)

Moje pazurki :)

Załączniki

• IMG_20160322_124714.JPG
    IMG_20160322_124714.JPG
    545,4 KB · Wyświetleń: 103
Dziewczyny poczułam dziś pierwszy raz moje Maleństwo. Boże jak mnie laskocze!!!!!

Super ;) Ja sie doczekac nie moge.

Zygmunt już jest w domku :-)

Okazało się, że ta część jest taka sama w jakimś modelu Peugeota :-)
O zrobili raz dwa :-) i jeszcze mój czarnuszek dostał nowe serduszko :-)

Koszt naprawy 350 :-) a nie 3500 :-

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Czyli masz budżet na wyprawkę. :biggrin2:

Z tym cisnieniem to lekarz mi mówił ze jak bedzie powyzej 140 to mam dzwonic i ostrzegał ze przy takim cisnieniu kładzie do szpitala.

U giną moje ostanie ciśnienie 168/115
Tetno-149
mojej siostrze tak ciśnienie podskakiwało do góry i musiała leżeć w szpitalu a ciążę zakończyli przez cc:confused:
Mloda zona daj znać co powiedział lekarz odnośnie młodej:confused: pewnie jak piszesz źle się podtarla i nadiosla bakterie w tamte miejsca:hmm:
Acgug kochana fajnie że już czujesz ruchy a jeszcze nic może za tydzień albo dwa:rolleyes:
Gabeee fajnie że juz masz swój samochodzik :-) :)

reklama
Aluśka, Tysia doczekacie się i Wy ;)
Moja gin kazała mierzyć cisnienie. Jak będzie właśnie powyżej 140/90 kazała dzwonić bo wysokie w ciąży jest niebezpieczne. W pierwszej ciąży brałam Dopegyt na obniżenie. Teraz od początku ciąży biorę Acard ( gin mówiła, że ten lek brany od początku ciąży może ochronić przed gestoza) hmmm zobaczymy :)
Ale mnie Gadzinka gilgocze ;)

Do góry