reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Gabee, to super! Dzielny Zygmunt;)

Acgug, zazdroszcze:) ktory to u Ciebie tydzien? Mnie gin wczoraj uprzedzala, ze powinnam zaczac czuc ruchy miedzy 17 a 20 tc.

Kornela, ja wczesnie sie budze i wczesnie chodze spac... Wiec sniadanie kolo 7, a kolacja kolo 18...

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Aguś, mam trzy sportowe staniki i nie lubie ich. Jak dla mnie nie wygodny i szybko się grzeje w nim.

Acgug, super :* Przy kolejnej ciąży szybciej można poczuć ruchy.

Gabee, w końcu autko będziesz mieć ciesze się.

Molly, na którą masz wizytę?

Ja już w domu od godziny jestem. Kosmetyczkę mam parę domów ode mnie :)

Moje pazurki :)

Załączniki

• IMG_20160322_124714.JPG
    IMG_20160322_124714.JPG
    545,4 KB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny poczułam dziś pierwszy raz moje Maleństwo. Boże jak mnie laskocze!!!!!

Super ;) Ja sie doczekac nie moge.

Zygmunt już jest w domku :-)

Okazało się, że ta część jest taka sama w jakimś modelu Peugeota :-)
O zrobili raz dwa :-) i jeszcze mój czarnuszek dostał nowe serduszko :-)

Koszt naprawy 350 :-) a nie 3500 :-

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Czyli masz budżet na wyprawkę. :biggrin2:

Z tym cisnieniem to lekarz mi mówił ze jak bedzie powyzej 140 to mam dzwonic i ostrzegał ze przy takim cisnieniu kładzie do szpitala.

U giną moje ostanie ciśnienie 168/115
Tetno-149
mojej siostrze tak ciśnienie podskakiwało do góry i musiała leżeć w szpitalu a ciążę zakończyli przez cc:confused:
Mloda zona daj znać co powiedział lekarz odnośnie młodej:confused: pewnie jak piszesz źle się podtarla i nadiosla bakterie w tamte miejsca:hmm:
Acgug kochana fajnie że już czujesz ruchy a jeszcze nic może za tydzień albo dwa:rolleyes:
Gabeee fajnie że juz masz swój samochodzik :-) :)

reklama
Aluśka, Tysia doczekacie się i Wy ;)
Moja gin kazała mierzyć cisnienie. Jak będzie właśnie powyżej 140/90 kazała dzwonić bo wysokie w ciąży jest niebezpieczne. W pierwszej ciąży brałam Dopegyt na obniżenie. Teraz od początku ciąży biorę Acard ( gin mówiła, że ten lek brany od początku ciąży może ochronić przed gestoza) hmmm zobaczymy :)
Ale mnie Gadzinka gilgocze ;)

Do góry