reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam :)
U Was słońce, a u mnie od rana śnieg z deszczem pada. Beznadzieja.
HappyMum89 może chodzi Ci o Marzen?
Młoda mama ja zadzwoniłabym zapytać o wyniki.
Jane kurcze podziwiam. W pracy od rana. Ja chyba nie dałabym rady.
Kochane miłego dnia Wam życzę ;) ;) ;)

reklama

nie mam wyjścia za bardzo bo chce teraz 90 dni bez L4 pracować żeby mieć podstawę zasiłkową do macierzyńskiego z tego roku a nie z 2013...a poza tym lubię pracować i wiem, że po tygodniu w domu bym się nudziła :-p jeszcze dwa mc i spokojnie pójdę sobie na L4 :tak:

Kasia z cyferkami w nicku, ma teraz chyba inny awatarek;)

ckai3e3knlg02eze.png
Tak wydaje mi sie ze o nia chodzi..
Nie odzywa sie ?
Chyba ze cos przeoczylam..
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów. Moja gin mówi, że to już konkretny człowiek :) Obstawia dziewczynkę, ale mówi, że za dwa tygodnie na połówkowym już na lepszym sprzęcie powinno się potwierdzić, ale że taka zgrabna pupcia to musi być kobietka[emoji14]to oczywiście żart, ale raczej stawia na dziewuszkę :) Niestety zdjęcia kiepskie więc nie wklejam.

Ogólnie jest wszystko dobrze, tylko mam opuchniętą macicę, na szczęście szyjka długa , ale kazała mi dużo leżeć i skontrolować macicę za dwa tygodnie u tego drugiego lekarza na połówkowym. Mówiła, że to zbyt intensywny tryb życia. Mam brać dwa razy dziennie nospę forte na te skurcze. No i cytologia w porządku :)

U mnie ciśnienie to śmieszna sprawa, bo już byłam u niej 4 razy i za każdym razem 120/80, książkowo i zawsze dokładnie tyle samo:p ani o jeden różnicy[emoji14]
Wagowo też dobrze, 800 gram przez miesiąc ostatni :)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Jane ja to lubię w domku siedzieć ;)
HappyMum89 chyba właśnie o Marzen chodzi. Nie odzywa się ale raz pisała, że ma remont i nie bardzo ma czas pisać.

reklama
Dzwoniłam i nadal nie ma ale dobrze ze o numer dopytalam bo okazało się że pinda w rejestracji nie zmieniła na nowy i bym się nie doczekała nigdy..

Do góry