reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No i doopa blada :-( zadzwonił do mnie Pan, u którego kupiłam cześć, że jest mu bardzo przykro, ale cześć się wcześniej sprzedała :-( :-(
I dzień do doopy już mam :-( :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
No i doopa blada :-( zadzwonił do mnie Pan, u którego kupiłam cześć, że jest mu bardzo przykro, ale cześć się wcześniej sprzedała :-( :-(
I dzień do doopy już mam :-( :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ech:(( i co teraz? Szukasz dalej uzywanej?

ckai3e3knlg02eze.png

Czy któraś z Was uzywa kremu na rozstępy tolpa? Albo palmars czy jakoś tak? Który lepszy. Niestety na sprawa jestem uczulenia, ziaja ma nieciekawy skład. Nie wiem co wybrać

Czy któraś z Was uzywa kremu na rozstępy tolpa? Albo palmars czy jakoś tak? Który lepszy. Niestety na sprawa jestem uczulenia, ziaja ma nieciekawy skład. Nie wiem co wybrać

Tołpę używała moja koleżanka - powiedziała, że jest niezły ale Palmers lepszy (tylko popatrz, niektóre mają kiepski skład). Nie wiem czy podobnych rezultatów nie uzyskać masażem którymś z olejków (np. z makadamia, migdałów)

Ja używam kosmetyków z serii palmers. Balsamy na rozstępy i masełka do ciała na noc. Jestem uczuleniowcem ale jak na razie wszystko z nimi super ;)

Annam, palmers bardzo fajny o ile odpowiada Ci zapach:)

Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Do góry