reklama
KasiaRo
Fanka BB :)
Ech( i co teraz? Szukasz dalej uzywanej?No i doopa blada :-( zadzwonił do mnie Pan, u którego kupiłam cześć, że jest mu bardzo przykro, ale cześć się wcześniej sprzedała :-( :-(
I dzień do doopy już mam :-( :-(
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Tak. Nowej nie da się kupić :-(Ech( i co teraz? Szukasz dalej uzywanej?
A wymieniać dobra turbine jest bez sensu:-(
Kurcze, zdenerwowalam się chyba za mocno :-( jakieś plamy mi latają przed oczami :-(
annam03
Spokojnie a szukaliscie na szrotach?Tak. Nowej nie da się kupić :-(
A wymieniać dobra turbine jest bez sensu:-(
Kurcze, zdenerwowalam się chyba za mocno :-( jakieś plamy mi latają przed oczami :-(
Paulinka.1232
Ja używam pharmaceris
Czy któraś z Was uzywa kremu na rozstępy tolpa? Albo palmars czy jakoś tak? Który lepszy. Niestety na sprawa jestem uczulenia, ziaja ma nieciekawy skład. Nie wiem co wybrać
Tołpę używała moja koleżanka - powiedziała, że jest niezły ale Palmers lepszy (tylko popatrz, niektóre mają kiepski skład). Nie wiem czy podobnych rezultatów nie uzyskać masażem którymś z olejków (np. z makadamia, migdałów)
Ja używam kosmetyków z serii palmers. Balsamy na rozstępy i masełka do ciała na noc. Jestem uczuleniowcem ale jak na razie wszystko z nimi superCzy któraś z Was uzywa kremu na rozstępy tolpa? Albo palmars czy jakoś tak? Który lepszy. Niestety na sprawa jestem uczulenia, ziaja ma nieciekawy skład. Nie wiem co wybrać
KasiaRo
Annam, palmers bardzo fajny o ile odpowiada Ci zapach
Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.
Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Super, tylko się cieszyćJa juz po wizycie. Wszystko ok.