kornela123
Fanka BB :)
A ja nie spalam od 2.30 do 4.30 bo synek wstal i zamiast iść spac to chcial sie bawić. Nie do zycia jestem bo teraz w kolko niewyspana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trochę ci zazdroszczę ... ja jeszcze 10 tygodni ....Witajcie
A ja rozpoczęłam mojeL4
Juz do porodu?Witajcie
A ja rozpoczęłam mojeL4
Pytanie do dziewczyn,które cos remontuja. Przebywacie w domu podczas malowania? Nie boicie sie czy ta farba nie zaszkodzi?
Witajcie
A ja rozpoczęłam mojeL4
Tak, w pracy zrobiło się nerwowo pewnie minie do miesiąca ale chyba wracać mi się nie będzie chciało, córa teraz na świetlicę nie będzie chodzić więc zamiast przed 16 w domu będzie koło 12 spokojnie wyodrabia lekcje i popołudnie będzie jej ☺Juz do porodu?
Ja tez zazdroszcze. Ja dopiero od polowy lipca chociaz moze i dobrze bo siedzeniem w domu tez sie mozna zmeczycWitajcie
A ja rozpoczęłam mojeL4
Ja tez tak mialam. Mloda sie przebudzila i zasnela a ja juz nie moglamA ja nie spalam od 2.30 do 4.30 bo synek wstal i zamiast iść spac to chcial sie bawić. Nie do zycia jestem bo teraz w kolko niewyspana.