reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam,
po weekendzie ;)

Tez mi dziś łeb pęka.
Pozwoliłam sobie na kawę, chyba nawet na kolejną tez sobie pozwolę za 2-3 godzinki.... bo mam niskie ciśnienie.
Pachwiny ciągną mnie tez baardzo mocno, zwłaszcza prawa. Czasem pulsuje wręcz... kłuje - takie szpile w boku czasem czuję....

Ostatnia edycja:
reklama
Takie są ceny i jeżeli wiesz że dobrze zrobi zdjęcia to warto. Ja jakbym się zdecydowała to wybrała bym tą drugą fotografkę ponieważ jest profesjonalnym fotografem i specjalizuje się w sesjach ciążowych, noworodkowych i dziecięcych. Jej fotki to cudeńka :) U tej pseudo fotografki byłam na sesji z okazji wieczoru panieńskiego koleżanki i cóż... Jedna dziewczyna nie miała ręki, drugiej zrobiła coś dziwnego z rękawem od sukienki, te które nie zmieściły się na tle były rozmyte, mi dorobiła takie niebotyczne obcasy że mnie pytano co ja miałam za buty, widać było że doklejała głowy, a jednej dokleiła głowę bez ciała... Dramat!
Hahaha nie no faktycznie jakiś żart

Gosia2808 powodzenia :) oj ja też bym sie chciala dowiedziec co bedzie, bo juz mnie denerwuje jak wszyscy mi wmawiaja, że to chłopczyk bedzie, a jak pytam czemu tak sadza to mówia, a bo tak

Mnie się wszyscy pytają co ze świętami, a ja nie wiem, nie mam pomysłu na nic,
Nie posprzatane,okna nie umyte, nie wiem co zrobić do jedzenia. Mój tych świat nie lubi. Do rodziny nie pojadę bo ospa. Mogę do mamy. Nie chce mi się, dziewczyny tak bardzo mi się nie chce nic robić że aż mnie to przeraża. Remont się przesuwa bo mój ma wyjazd do Austrii a ja nie zostanę z tym sama. Masakra.

tez niemoc mnie ogarnela.... z myciem okien sie poki co nie wychylam, bo wg mnie za zimno. Bedą smugi. Poczekam jeszcze troche i w kwietniu pomyje na spokojnie. Nie mam cisnienia ze na swieta to okna muszą byc umyte.

Dzien dobry!

Malusiolka trzymam kciuki za Twojego M!

Annam, mi tez sie nie chce. Najchetniej nigdzie bym nie szla;(

Sreberko, to chyba dobra decyzja. Udanego l4:)

Ja juz po porannym spacerze, bo musialam cos zalatwic. Piekne slonce jest, ale zimno niestety:(

O 14:15 mam dzis wizyte.

Milego dnia:)

ckai3e3knlg02eze.png

Dzień dobry :)
Martya ja przepis na Kukułkę wzięłam z neta.
KasiaRo, Gosia kciuki za dzisiejszą wizytę.
U mnie pada deszcz i jest zimno. Pocieszam się tym, że od czwartku ma być cieplej ;)
Powiem Wam, że ja też mam lenia jeśli chodzi o święta. W ogóle ich nie czuję.
Miłego dni

Dziś wizyta, chce zacząć chodzić na fitness, liczę że dostanę zgodę na delikatne ćwiczenia bo już błędy mnie bolą muszę coś zrobić bo nie wytrzymam z bólu.
Plan na święta już teściowa nas zaprosiła hyh

reklama
Do góry