reklama
kornela123
Fanka BB :)
Ale leci,juz polowkowesuper
Kornela, współczuje. Wiem coś o tym jak maluszek chce się w nocy bawić, a nie spać.
Gosia, kciuki za wizytę dobrze że ból głowy przeszedł.
Ja dzieciaczki zawiozłam do przedszkola i teraz jem śniadanko i odpoczywam na kanapie
mloda zonka, miłego występu.
Dzisiaj mój M ma egzaminy państwowe na koparko-ładowarki. Trochę się denerwuje, bo wyniki dopiero około 13/14-tej będą.
Pozdrawiam.
i jak tam m?? Zdał?
Annam, palmers bardzo fajny o ile odpowiada Ci zapach
Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.
super!!! a płeć ? nie było widać. Chudzinka jesteś ja już pewnie ze 3-4 mam na plusie a po świętach u mamy i teściowej gdzie każda się pyta co mi przygotować to nawet nie chcę na wagę wchodzić
Acgug
Fanka BB :)
Gratulacje z wizyty. Rzeczywiście czas szybko płynie. U mnie też już 15 tydzień leciNo nie? Az trudno uwierzyc!
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
gabeeee czasami to zawiadomienie dotyczy nie tyle nowego postu co jest to informacja, że ktoś polubił Twój postHmmm, mam wrażenie, że mi Wasze posty uciekają :-(
Mam jakieś powiadomienia, ale jak wchodzę, to nic nie ma :-(
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
To już TYLKO 3 tygodniePołowkowe 15 kwietnia