reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Zaraz bede sie na polowkowe umawiac, tylko musze wrocic do domu;) wstapilam jeszcze cos zjesc po drodze...

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Hmmm, mam wrażenie, że mi Wasze posty uciekają :-(
Mam jakieś powiadomienia, ale jak wchodzę, to nic nie ma :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Kornela, współczuje. Wiem coś o tym jak maluszek chce się w nocy bawić, a nie spać.

Gosia, kciuki za wizytę dobrze że ból głowy przeszedł.

Ja dzieciaczki zawiozłam do przedszkola i teraz jem śniadanko i odpoczywam na kanapie :)

mloda zonka, miłego występu.

Dzisiaj mój M ma egzaminy państwowe na koparko-ładowarki. Trochę się denerwuje, bo wyniki dopiero około 13/14-tej będą.

Pozdrawiam.

i jak tam m?? Zdał?

Annam, palmers bardzo fajny o ile odpowiada Ci zapach:)

Ja juz po wizycie. Wszystko ok. Szyjka dluga i zamknieta, wyniki morfo/mocz tez w porzadku. Dostalam skierowanie na polowkowe. Musze zrobic w polowie kwietnia (20/21tc). Przytylam 1 kg. Pytalam o glaskanie brzucha - faktycznie nie mozna z tym ze glownie chodzi i zaawansowana ciaze i uporczywe masowanie, bo to moze prowokowac macice (miesien) do skurczy. Termin porodu przesuniety na 5/09.

super!!! a płeć ? nie było widać. Chudzinka jesteś :blink: ja już pewnie ze 3-4 mam na plusie a po świętach u mamy i teściowej gdzie każda się pyta co mi przygotować to nawet nie chcę na wagę wchodzić :-p

reklama
Do góry