reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Nikt mnie nie goni powoli zjem :-)

Ja miałam C i tak mi zostało chyba. Jeszcze nie kupowałam nowego stanika, bo dwa miałam przyduze przed okresem je zakładalam n

reklama
wowowo ja też jem ale raczej często a mało ...tyle bym przy jednym posiedzeniu za chiny nie wepchnęła :rofl: za chwilę idę na krupnik :tak:

Kochane ja mam dzień kiedy dużo jem, a następnego dnia prawie nic. Były dni gdzie jechałam na jednym jogurcie. Ciastek nie zjadlam, bo miały być kokosowe a nie waniliowo kokosowe, jogurt na później ale zrobiłam jeszcze pół bułki.
Od wczoraj mam mdłości ale omijam kibelek. Mecze się samym chodzeniem i głowa mnie boli.

Ja ostatnio jestem w jakims ciagu jedzeniowym, ale tez na raz za duzo nie moge oraz jem glownie w pierwszej polowie dnia. Popoludniu nie jestem glodna.

Bylam wlasnie na zakupach i kupilam nowe jeansy, chociaz mam powazne watpliwosci czy dlugo w nich teraz pochodze;)

ckai3e3knlg02eze.png

Ja miałam tak sprzątać a posprzątałam tylko kuchnie i łazienki i nie mam siły na więcej.. Masakra.

Dziewczyny czy czujecie już ruchy?? Ja już tak bardzo bym chciała, byłabym spokojniejsza. Ale jeszcze nic nie czuje.

reklama
Pokazuj Kasiulka :-D

Kornela to połóż się może, Emka coś mówiła, że na ból głowy dobrze sobie skronie czymś posmarować tylko nie pamiętam czym...

Do góry