KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Noooo takie fajne, jędrne. Ech.....
Dziękuję
Dokładnie tak tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo takie fajne, jędrne. Ech.....
O piżamkach mamuś też jej opowiadasz?
Widzę ze nie bardzo Ci odpowiada, ze facet interesuje się trochę jak inne kobiety przechodzą ciąże. Dla mnie jest to nowy rozdział w życiu, bo to pierwsze nasze dziecko. Wiec co nie co chciałbym się dowiedzieć.
To ja Ci podpowiemWidzę ze nie bardzo Ci odpowiada, ze facet interesuje się trochę jak inne kobiety przechodzą ciąże. Dla mnie jest to nowy rozdział w życiu, bo to pierwsze nasze dziecko. Wiec co nie co chciałbym się dowiedzieć.
To że się tym interesują to bardzo fajnie ale tym o co mnie pytałeś w prywatnych wiadomości to już nie. Wstawiła bym print screeny ale nie będę taka
Czy ja tam widzę rzodkiewkę ???Hahaha Pola dzisiejszy dzień należy do Ciebie od rana
Ktoś ma ochotę do mnie dołączyć???