reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Widzę ze nie bardzo Ci odpowiada, ze facet interesuje się trochę jak inne kobiety przechodzą ciąże. Dla mnie jest to nowy rozdział w życiu, bo to pierwsze nasze dziecko. Wiec co nie co chciałbym się dowiedzieć.

To że się tym interesują to bardzo fajnie ale tym o co mnie pytałeś w prywatnych wiadomości to już nie. Wstawiła bym print screeny ale nie będę taka :)

Widzę ze nie bardzo Ci odpowiada, ze facet interesuje się trochę jak inne kobiety przechodzą ciąże. Dla mnie jest to nowy rozdział w życiu, bo to pierwsze nasze dziecko. Wiec co nie co chciałbym się dowiedzieć.
To ja Ci podpowiem :)
Dlugie (do kostek) bawelniane koszule nocne w kwiatki ,z bufiastymi rękawami i koronkowym kolnierzem są idealne dla kobiety w ciąży ,dodatkowo wygodne pantalony zaciągnięte na rosnący brzuch ,100 % bawelny oczywiście jak największe aby nic nie uciskalo tzw antysexy

witam nową mamusię ;-)

Wózki dziewczyny przepiękne, ja bede szukała czegoś w lipcu. Wiem jedno ma być z adapterem do samochodu, może być używany jeśli zadbany.Ostatnio się woziłam 9 lat temu i nie jestem na topie hehe, wtedy cieżko było bardzo z kasą i miałam taki jaki podarowała mi sąsiadka, nie wybrzydzałam ;-)

Ja dzisiaj znowu wizyta z przebojami. przypomnę 1 wizyta u nowego lekarza. Pani na karteczce napisała 12.30, byłam jakies 20 min wcześniej bo na 13 pogrzeb.
W rejestracji się dowiedziałam że mam zapytać która z pań ostatnia bo tam nie z karteczki tylko wg kolejności przyjścia. Pań chyba ze 20.
Nie miałam na co czekać, wróciłam po 15 i nawet szybko przyjął mnie bardzo miły, rozgadany pan doktor. Zero stresu przy nim, gdy mnie badał mówił co i gdzie czuje i co widzi. Dał skierowania nawet na tą moją paskudną tarczyce gdzie poprzedni kazał robić prywatnie.Jedyny minus to brak usg w gabinecie- robi je ktoś inny- termin za 2 tyg. Ale zrobilam bardzo smutne oczy i pani w rej. kazała zapytać pani doktor czy mnie przyjmie. Ta z uśmiechem że oczywiście. Naczekałam się ze 2 godz jak nie więcej ale było warto. Małe już nie takie małe, prawie 11 dag ;-) Fikało i machało do nas. No i Emilce (po usg gen) chyba urósł siusiak.Syn zadowolony , mąż liczył na córeczkę, a mnie wszystko jedno byle zdrowe;-) A i mamy zgodę na przytulaski, mąż się boi ale mnie się o dziwo czasami zachciewa haha

Hahaha Pola dzisiejszy dzień należy do Ciebie od rana :)

Ktoś ma ochotę do mnie dołączyć???

Załączniki

• 1458071985361.jpg
    1458071985361.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry