reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

No i niestety juz w domu z powrotem:( piekne slonce bylo, tylko okropnie zimno jeszcze niestety.

Co do objawow, to ja tez juz nie mam mdlosci (wymiotow w ogole nie mialam), za to mam zadyszke przy byle wysilku i czasem gdzies mnie cos w brzuchu zaboli. No i zdecydowanie moge powiedziec, ze zrobil sie wiekszy i inny niz byl - to juz nie jest objaw wzdecia czy przejedzenia!

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Ja czasem jak kucam, to zapominam, że mam dzidzie w brzuszku i źle to robię i udem przygniatam brzuch :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja nie miałam wcześniej jakiś szczególnych objawów, więc teraz o wiele bardziej czuje, że jestem w ciaży niż wcześniej, brzuch urósł, ciagnie mnie, czasami jak za szybko usiade to mam wrażenie, że coś się nie zdążyło sie jeszcze przesunąć :p
Jutro mam pierwsze usg, ale rano też musze sie wybrać do lekarza, bo jakaś straszna wysypka/uczulenie pojawiło mi sie na ręce, swędzi strasznie i nie moge sie tego pozbyć naturalnymi sposobami, a jak swędzi czasami to się wytrzymać nie da.
A co do pogody, to u nas nachwile przyszla wiosna jest 11 stopni i wiosenne powietrze

Ja jutro tez mam usg , nie pierwsze bo miałam
Jak było widać tylko pęcherzyk
I ciałko żółte , ale
Pierwsze na którym
zobaczę
Dzidzie i serduszko ... :)))

A gdzieś Ty się podziewala? :-) :):-) :)
Miałam nerwówkę w pracy na linii ja i idiota kierownik, szkoda gadać. Ponieważ aż mnie "roztrzesło" , wróciłam do domu a ja mam zwyczaj jak mnie coś zdenerwuje przegadania problemu. Kwintesencją było hasło męża idziesz na L4 świat się nie zawali... no i oczywiście mam zgryza wiem, że mąż ma rację, ale nie potrafię zostawić mojego grajdziołka zwłaszcza teraz na etapie planowania, więc dyskusje odchodzą i chyba doszliśmy do ugody we czwartek mam wizytę i idę na L4 ale w trakcie trwania zrobię SIO arkusz organizacyjny i parę innych rzeczy :oops:
No cóż raz wracam przecież w to towarzystwo po drugie jakoś nie potrafię tak zostawić spraw rozgrzebanych źle bym się czuła ... ale mam powalone pod czupryną :cool:
No i na finisz mąż kupił termomix, chyba po to żeby mi nudno na L4 nie było. Tylko 2 tygodnie na prezent muszę czekać :confused:

Miałam nerwówkę w pracy na linii ja i idiota kierownik, szkoda gadać. Ponieważ aż mnie "roztrzesło" , wróciłam do domu a ja mam zwyczaj jak mnie coś zdenerwuje przegadania problemu. Kwintesencją było hasło męża idziesz na L4 świat się nie zawali... no i oczywiście mam zgryza wiem, że mąż ma rację, ale nie potrafię zostawić mojego grajdziołka zwłaszcza teraz na etapie planowania, więc dyskusje odchodzą i chyba doszliśmy do ugody we czwartek mam wizytę i idę na L4 ale w trakcie trwania zrobię SIO arkusz organizacyjny i parę innych rzeczy :oops:
No cóż raz wracam przecież w to towarzystwo po drugie jakoś nie potrafię tak zostawić spraw rozgrzebanych źle bym się czuła ... ale mam powalone pod czupryną :cool:
No i na finisz mąż kupił termomix, chyba po to żeby mi nudno na L4 nie było. Tylko 2 tygodnie na prezent muszę czekać :confused:

A szef jakis niepoważny?! wie ze jesteś w ciąży? jak tak to kretyn! Nie możesz się denerwować.

A szef jakis niepoważny?! wie ze jesteś w ciąży? jak tak to kretyn! Nie możesz się denerwować.
To nie mój szef ten idiota jest mi /oj to ładnie zabrzmi / podległy. Ale wali takie błędy i nie potrafi przyznać się do błędu szukając wszędzie winnych tylko nie siebie ... a dyrektor główny stwierdził tylko żebym go pilnował no tragedia nie zamierzam robić podwójne.

reklama
Molly, odpoczywam i to dużo. Gdyby nie M to poszłabym posprzątać łazienkę, bo woła. Ale M pilnuje abym się nie przemęczała. Dzisiaj na chwilkę do miasta pojechaliśmy, bo chce coś do ubrania kupić, ale nic dla siebie nie znalazłam. Może jutro coś znajdę. Muszę coś kupić, bo już mi niewygodnie.

KasiaMarysia, ja coraz częściej czuje ruchy maleństwa :)

Pozdrawiam.

Do góry