kornela123
Fanka BB :)
Mnie ostatnio tak klulo przez poltora dnia. Czasem naprawde mocno na wtsokosci pepka tylko z boku a potem i nizej. Wzielam.no-spe i pomoglo troche.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję!Oglądałam Twój filmik. Świetnie się Ciebie słucha jesteś taka pozytywna, radosna i ciepła a do tego bardzo sympatyczna czekam na kolejne
Ja tez kiedyś farbowalam włosy henna (Khadi) ale po pierwsze miała problem pokryć mi odrosty i miałam dwukolorowe włosy a.po drugie bardzo je wysuszala. Szkoda straszna bo pokladalam w niej duże nadzieje...
Zdjęcie rogalików to było zło! Wraca mi smak na słodkie.;/
Planuję ścięcie za jakiś czas. Długie włosy wymagają sporo zabawy, przy maluszku nie będzie pewnie czasu ani chęci. A chcę ściąć tyle, żeby móc włosy oddać albo sprzedać - czyli na króciutko.Tylko ja mam krótkie Włosy? Kiedyś miałam długie ale wyglądam jak Szczurek bo zapadają mi się policzki prawie a tak wizualnie okraglejsza jestem. Teraz szukam nowej fryzury i nie wiem co.
Też nie dowierzam. I po każdym USG mam skoki energii, bo widzę, że jednak w brzuchu ktoś jest. Chociaż o dziwo teraz już czuję stworka wieczorami albo jak za mocno nim potrząsnę (długie spacery albo dzisiaj jak spięłam mięśnie brzucha, bo jakiś palant zajechał nam drogę).Ja w ogóle nie potrafię sobie uzmysłowić, że za jakieś pół roku zostane znowu mamą.
Nie dowierzam na razie.
Ja musiałam zamienić się z mężem miejscami w łóżku, bo na prawym boku spać niewygodnie, a nie umiem zrezygnować z przytulania na łyżeczkę w nocy.Mi jakikolwiek nacisk na brzuch przeszkadza, nie ze boli, ale czuje go inaczej.
KasiaMarysia-pol niedzieli spedzilam u tesciow bo moj M jak wpadnie do rodzicow to siedzialby tam w nieskonczonosc...zaliczylismy tez spacerek z synkiem a teraz ide szykowac mu mleczko
Pije z butelki? Oj ale bym chciała żeby moje dzidzi piwo z butelki. Z córką miałam tak, ze wszystko łyżeczką jadła.KasiaMarysia-pol niedzieli spedzilam u tesciow bo moj M jak wpadnie do rodzicow to siedzialby tam w nieskonczonosc...zaliczylismy tez spacerek z synkiem a teraz ide szykowac mu mleczko
PiłoPije z butelki? Oj ale bym chciała żeby moje dzidzi piwo z butelki. Z córką miałam tak, ze wszystko łyżeczką jadła.