reklama
Molly, odpoczywam i to dużo. Gdyby nie M to poszłabym posprzątać łazienkę, bo woła. Ale M pilnuje abym się nie przemęczała. Dzisiaj na chwilkę do miasta pojechaliśmy, bo chce coś do ubrania kupić, ale nic dla siebie nie znalazłam. Może jutro coś znajdę. Muszę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
KasiaMarysia, ja coraz częściej czuje ruchy maleństwa
Pozdrawiam.
najważniejsze to żebyś leżała, a wszystko będzie dobrze łazienka nie ucieknie a może mąż się połakomi na sprzątnie Ja też już muszę się wybrać na zakupy. Niby się mieszczę we wszystko, ale czuję ucisk, zwłaszcza pod koniec dnia. Najlepiej mi w leginsach w domu, ale jakoś tak na ulicę się krępuję wyjść
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Molly, odpoczywam i to dużo. Gdyby nie M to poszłabym posprzątać łazienkę, bo woła. Ale M pilnuje abym się nie przemęczała. Dzisiaj na chwilkę do miasta pojechaliśmy, bo chce coś do ubrania kupić, ale nic dla siebie nie znalazłam. Może jutro coś znajdę. Muszę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
KasiaMarysia, ja coraz częściej czuje ruchy maleństwa
Pozdrawiam.
I bardzo dobrze ze Cie pilnuje! mąż na medal, niech jeszcze pomoże coś
KasiaMarysia23
Nie ma co się krepowac te leginsy które wrzuciłam na wątek o zakupach są kryjącenajważniejsze to żebyś leżała, a wszystko będzie dobrze łazienka nie ucieknie a może mąż się połakomi na sprzątnie Ja też już muszę się wybrać na zakupy. Niby się mieszczę we wszystko, ale czuję ucisk, zwłaszcza pod koniec dnia. Najlepiej mi w leginsach w domu, ale jakoś tak na ulicę się krępuję wyjść
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Oj takI bardzo dobrze ze Cie pilnuje! mąż na medal, niech jeszcze pomoże coś
Pilnujący mąż REWELACJA
sreberko
Dziewczyny z innej beczki
Gdzieś tak od pół godziny na wysokości pępka po lewej stronie mam takie powracające bolesne kłócie
Gdzieś tak od pół godziny na wysokości pępka po lewej stronie mam takie powracające bolesne kłócie
Acgug
Może to wzdęcia?Dziewczyny z innej beczki
kornela123
Sreberko mnie tez czasem tam kluje i u mnie to kolka. Jak cos ciezkostrawnego jem to tak kluje....
Moj M sprzata lazienke od kiedy zaszlam w pierwsza ciaze. I juz tak zostalo. Sprzata bardzo dokladnie,wietrzy a ja nie wdycham tej chemii.
Moj M sprzata lazienke od kiedy zaszlam w pierwsza ciaze. I juz tak zostalo. Sprzata bardzo dokladnie,wietrzy a ja nie wdycham tej chemii.
KasiaMarysia23
Właśnie, może to niestrawność....
reklama
sreberko
Mam nadzieję, bo przyznam się że jest to stresująceMoże to wzdęcia?