reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
a ja się witam z pracy.
Właśnie wcinam obiadek. Rosół i drobiowy z ziemniakami. Co prawda z baru a nie domowy ale coś ciepłego trzeba zjeść.
Jutro też praca i muszę zrobić pazurki bo mam masakryczne odrosty więc pewnie odezwę się w poniedziałek.
Włosy przed świętami też musze farbnąć więc zobaczymy bo zaczęły mi farby śmierdzieć :)
Staram czytać się na bieżąco, ale nie zawsze mogę odpisać.

Witajcie.Ja dziś wzjelam się za sprzątanie.to zmęczona poszłam spać.wstałam dzieciom obiecałam pizzę i mus nie mus zrobiłam.dołączam zdjęcia mojego cuda.przed pieczeniem i po.oczywiście chłopcy mi pomagali.

Załączniki

• IMG_20160312_174342.jpg
    IMG_20160312_174342.jpg
    810 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20160312_172821.jpg
    IMG_20160312_172821.jpg
    751,8 KB · Wyświetleń: 100
Pola, ja dzisiaj zrobiłam na obiad dewolaje z szynką i z serem (sam kotlet nie wchodzi mi), ziemniaczki i surówkę z marchewki i jabłka. Co do paznokci to jestem zapisana do kosmetyczki na paznokcie i brwi 22.03, ale zależy w jakim stanie będę. Nacpewno brwi zrobię. Włosy też muszę pofarbować, ale jak M w domu będzie. Pomoże mi.

Daria, smacznie wygląda.

KasiaMarysia, staram się nie przejmować to co inni mówią, ale w tej ciąży byle co wprawia mnie w płacz.

Pycha wygląda a ja właśnie pochłonęłam 6 pieczarek w cieście i czuje jakbym dwie zjadła czyżby mój żołądek nie miał dna? :p cicho dziś tu przy sobocie już myślałam nawet że mi net nie działa..:-)

Dziewczyny weszła mi drzazga, pół dnia się z nią męczyłam, była mała jak ziarno maku.

Lubię pizze :)

Malusiolka idziesz na brwi w sensie regulacja?

reklama
Do góry