reklama
Kornela, KasiaMarysia mi inne książki jak kryminały nie podchodzą
może na starość przerzucę się na romansidła
Jutro mam w planach zobaczyć się z siostrą bo przyleciała do PL na trochę
No i dostałam zgagi...brrrr....
może na starość przerzucę się na romansidła
Jutro mam w planach zobaczyć się z siostrą bo przyleciała do PL na trochę
No i dostałam zgagi...brrrr....
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
KasiaRo zazdroszczę
Aluśka a skąd przyleciała?
Aluśka a skąd przyleciała?
emi_ka
Zaangażowana w BB
Cześć po przerwie! Czytam cały czas, ale nie nadążam z czytaniem (chociaż nadrabiam w poczekalniach).
Mam tak samo. Poza tym jakoś bardziej boję się braku kontroli nad swoją szczęką niż bólu.
Z nowości u mnie:
"zaliczyłam" onkologa. Powiększony węzeł chłonny potwierdziło się - od zapalenia mieszka włosowego. Za to dalej się czepiają, że powinnam powycinać po karmieniu pieprzyki i posprawdzać te gruczolakowłókniaki.
USG genetyczne w porządku. Maluszek ma 6,28 cm. I z USG wychodzi kilka dni szybciej termin.
24.03. wizyta u diabetologa - stan przedcukrzycowy? W każdym razie za wysoki cukier na czczo.
A wczoraj z mężem nagraliśmy pierwszego vloga ciążowego (to znaczy on nagrywał i mnie rozśmieszał, a ja mówiłam". Jeśli macie ochotę, to zapraszam do oglądania. Dajcie znać, co mogę poprawić, bo nie mamy wprawy w takich produkcjach. Emi pączkuje.
Postaram się jednak częściej pisać, bo potem takie długie twory powstają.
Ja na szczęście prawie nie rzygam, ale mdłości wracają w niespodziewanych momentach. U mojej siostry utrzymywały się do 6 m-ca, więc nie ma regułyWitam po dłuższej przerwie
Chwalilam się, ze wymioty minęły, a tu lipa. Dalej rzygam i mnie mdli. Kiedy to minie
ja nie biorę znieczulenia u dentysty bo nie lubię jak mi buzia sztywnieje
Mam tak samo. Poza tym jakoś bardziej boję się braku kontroli nad swoją szczęką niż bólu.
Też chodzę na NFZ. Miałam 2 USG, z każdego dostałam zdjęcia. Ale na genetycznym byłam prywatnie wczoraj, bo wolał zrobić na swoim sprzęcie. Faktycznie długo mnie męczył, mierzył z różnych kątów. A maluszek nie pomagał, wiercił się, odwracał tyłkiem. Mały szaleniec. ;-) A! I najprawdopodobniej chłopak.Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ
Zastanawiam się - moje maleństwo siedzi ciągle po prawej stronie. Któraś z Was też tak ma?Mnie też pobolewa brzuch.Ale wszystko ok.nic nie mówił że coś nie wiem tak.wydaje mi się ze macica się powiększa. bo mnie pobolewa tam gdzie maluch się umiejscowil,czyli ,pod pepkiem No tak od pępka z 3 cm w dół. wydaje mi się ze wysoko nawet,ale chyba to dobrze.wiem to dlatego że dziś robił mi usg już przez brzuch.
Z nowości u mnie:
"zaliczyłam" onkologa. Powiększony węzeł chłonny potwierdziło się - od zapalenia mieszka włosowego. Za to dalej się czepiają, że powinnam powycinać po karmieniu pieprzyki i posprawdzać te gruczolakowłókniaki.
USG genetyczne w porządku. Maluszek ma 6,28 cm. I z USG wychodzi kilka dni szybciej termin.
24.03. wizyta u diabetologa - stan przedcukrzycowy? W każdym razie za wysoki cukier na czczo.
A wczoraj z mężem nagraliśmy pierwszego vloga ciążowego (to znaczy on nagrywał i mnie rozśmieszał, a ja mówiłam". Jeśli macie ochotę, to zapraszam do oglądania. Dajcie znać, co mogę poprawić, bo nie mamy wprawy w takich produkcjach. Emi pączkuje.
Postaram się jednak częściej pisać, bo potem takie długie twory powstają.
KasiaMarysia23
Mnie też pobolewa brzuch.Ale wszystko ok.nic nie mówił że coś nie wiem tak.wydaje mi się ze macica się powiększa. bo mnie pobolewa tam gdzie maluch się umiejscowil,czyli ,pod pepkiem No tak od pępka z 3 cm w dół. wydaje mi się ze wysoko nawet,ale chyba to dobrze.wiem to dlatego że dziś robił mi usg już przez brzuch.
To mi w szpitalu jak robili usg to jeździła nisko prawie aż na wzgórek wjeżdżała ...
dariaorzechowska
Nadia E="KasiaMarysia23, post: 13820689, member: 152563"]To mi w szpitalu jak robili usg to jeździła nisko prawie aż na wzgórek wjeżdżała ...[/QUOTE]
Kasia każdy maluch wybiera sobie miejsce.na następnej wizycie u Ciebie może być wyżej a u mnie niżej.nic nie wiadomo.
Kasia każdy maluch wybiera sobie miejsce.na następnej wizycie u Ciebie może być wyżej a u mnie niżej.nic nie wiadomo.
Ja uwielbiam czytać fantastykę, sensację, kryminał i biografie (ale nie wszystkie). Literatura kobieca też się czasem trafi.
Teraz czytam 1 tom "Droga Królów" Brandona Sandersona. Tylko 1000 stron . II tom "Słowa światłości" też taki gruby
Trwa oczekiwanie na III tom
Teraz czytam 1 tom "Droga Królów" Brandona Sandersona. Tylko 1000 stron . II tom "Słowa światłości" też taki gruby
Trwa oczekiwanie na III tom
KasiaMarysia23
Emi jesteś fantastyczna! Bardzo miło się Ciebie słucha poprawiłaś mi humor Mieszkasz w Polce??
reklama
AnusiaP
Faktycznie duuużo do nadrobienia :-)
Super, że wszystko w porządku u Was po wizytach i dzieciaczki pięknie rosną, to najważniejsze :-)
Emi_ka to prawda, że miło się Ciebie słucha i pojawia się uśmiech na twarzy :-) chyba zacznę regularnie oglądać Twój kanał, bo u mnie jutro zaczyna się 13 tydz, więc idealnie :-)
Super, że wszystko w porządku u Was po wizytach i dzieciaczki pięknie rosną, to najważniejsze :-)
Emi_ka to prawda, że miło się Ciebie słucha i pojawia się uśmiech na twarzy :-) chyba zacznę regularnie oglądać Twój kanał, bo u mnie jutro zaczyna się 13 tydz, więc idealnie :-)