reklama
mloda zona
Fanka BB :)
Mi mijają mdłości dziś cały dzień leżę wzięłam dodatkową no spe i narazie jest ok nie mam plamienia gdzieś czytałam że takie objawy między 14-16 tc mogą być bo inne hormony zajmują się lozyskiem..Ale jestem uważa obserwuje co się dzieje i w razie czego na izbę. Chociaż za wszelką cenę wolałabym uniknąć ze względu na córkę..
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Dziękuję dziewczyny. Leże i już nospa poszła w ruch. Zapomniałam napisać, że 18.03 mam na kontrolę przyjechać. A i maluszek ma 98,9mm
Co do szyjki, to coś jest nie tak. Tym bardziej, że skurcze mam.
Co do szyjki, to coś jest nie tak. Tym bardziej, że skurcze mam.
Ostatnia edycja:
Ja mam ceramiczna do nalesnikow i jestem o wiele bardziej zadowolona niz z teflonu. Nawet kotlety i mielone tez robie na niej mimo ze plytka. Omlety i nalesniki nigdy nie przywarly. Ja kupilam w biedronie wiec nie byla to wygorowana cena. Moze gdyby byla lepsza firma to dluzej by starczyla bo moja po 2 latach zaczyna sie rysowacDziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki. Chcę wymienić patelnie. Mam teflonowe ale chciałabym spróbować ceramicznych. Ma któraś z Was ceramiczna? Jakiej firmy polecacie?
Ja zaczelam chodzic do dentysty przed ciaza i leczyc wszystkie zeby. Jeszcze jakies mi zostaly ale przez mdlosci musialam odwolac wizyty nie dalabym razu zniesc zapachu i otwartej buzi. Zawsze strasznie sie balam a teraz jest ok.
Daria sliczne zdjecia
Tosia ja tez poniedzialek ale o 13
Malusiolka odpoczywaj ile wlezie u mnie lekarz zawsze daje usg . w zasadzie kladzie na karte a ja ja zanosze do recepcji wiec biore sobie i nigdy nie mowil ze nie moge. Mialam 2 razy.
Daria sliczne zdjecia
Tosia ja tez poniedzialek ale o 13
Malusiolka odpoczywaj ile wlezie u mnie lekarz zawsze daje usg . w zasadzie kladzie na karte a ja ja zanosze do recepcji wiec biore sobie i nigdy nie mowil ze nie moge. Mialam 2 razy.
KasiaMarysia23
Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ
KasiaMarysia23
Malusiolka uważaj proszę. Ze mną leżała dziewczyna która z powodu szyjki urodziła w 26 tyg. Niestety jej mała córeczka zmarła. Teraz w 23 tyg leżała, niby szyjka 3 cm ale lekarz juz podwiazal.
reklama
dariaorzechowska
[QUOTEdziś siaMarysia23, post: 13820296, member: 152563"]Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ[/QUOTE]
No ja dzis poprosiłam o zdjęcie usg i mi dał.powiedziałam ze synowie chcieli zobaczyć.i chodzę na NFZ
No ja dzis poprosiłam o zdjęcie usg i mi dał.powiedziałam ze synowie chcieli zobaczyć.i chodzę na NFZ