reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki. Chcę wymienić patelnie. Mam teflonowe ale chciałabym spróbować ceramicznych. Ma któraś z Was ceramiczna? Jakiej firmy polecacie?

reklama
Mi mijają mdłości dziś cały dzień leżę wzięłam dodatkową no spe i narazie jest ok nie mam plamienia gdzieś czytałam że takie objawy między 14-16 tc mogą być bo inne hormony zajmują się lozyskiem..Ale jestem uważa obserwuje co się dzieje i w razie czego na izbę. Chociaż za wszelką cenę wolałabym uniknąć ze względu na córkę..

Dziękuję dziewczyny. Leże i już nospa poszła w ruch. Zapomniałam napisać, że 18.03 mam na kontrolę przyjechać. A i maluszek ma 98,9mm :)

Co do szyjki, to coś jest nie tak. Tym bardziej, że skurcze mam.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki. Chcę wymienić patelnie. Mam teflonowe ale chciałabym spróbować ceramicznych. Ma któraś z Was ceramiczna? Jakiej firmy polecacie?
Ja mam ceramiczna do nalesnikow i jestem o wiele bardziej zadowolona niz z teflonu. Nawet kotlety i mielone tez robie na niej mimo ze plytka. Omlety i nalesniki nigdy nie przywarly. Ja kupilam w biedronie wiec nie byla to wygorowana cena. Moze gdyby byla lepsza firma to dluzej by starczyla bo moja po 2 latach zaczyna sie rysowac ;)

Ja zaczelam chodzic do dentysty przed ciaza i leczyc wszystkie zeby. Jeszcze jakies mi zostaly ale przez mdlosci musialam odwolac wizyty:):rofl2: nie dalabym razu zniesc zapachu i otwartej buzi. Zawsze strasznie sie balam a teraz jest ok.
Daria sliczne zdjecia:sorry2:
Tosia ja tez poniedzialek ale o 13;-) ;)
Malusiolka odpoczywaj ile wlezie :confused::sorry2:u mnie lekarz zawsze daje usg . w zasadzie kladzie na karte a ja ja zanosze do recepcji wiec biore sobie i nigdy nie mowil ze nie moge. Mialam 2 razy.:dry:
:tak:
:confused:

Malusiolka uważaj proszę. Ze mną leżała dziewczyna która z powodu szyjki urodziła w 26 tyg. Niestety jej mała córeczka zmarła. Teraz w 23 tyg leżała, niby szyjka 3 cm ale lekarz juz podwiazal.

Malusiolka a co Ci lekarz mówił o skurczach? Odpoczywaj jak najwięcej.
Mnie też dziś brzuch boli na dole, a jak chodzę to jeszcze mnie kluje po prawej stronie. Wizytę mam w środę dopiero.

reklama
[QUOTEdziś siaMarysia23, post: 13820296, member: 152563"]Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ[/QUOTE]

No ja dzis poprosiłam o zdjęcie usg i mi dał.powiedziałam ze synowie chcieli zobaczyć.i chodzę na NFZ

Do góry