reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki. Chcę wymienić patelnie. Mam teflonowe ale chciałabym spróbować ceramicznych. Ma któraś z Was ceramiczna? Jakiej firmy polecacie?

reklama
Mi mijają mdłości dziś cały dzień leżę wzięłam dodatkową no spe i narazie jest ok nie mam plamienia gdzieś czytałam że takie objawy między 14-16 tc mogą być bo inne hormony zajmują się lozyskiem..Ale jestem uważa obserwuje co się dzieje i w razie czego na izbę. Chociaż za wszelką cenę wolałabym uniknąć ze względu na córkę..

Dziękuję dziewczyny. Leże i już nospa poszła w ruch. Zapomniałam napisać, że 18.03 mam na kontrolę przyjechać. A i maluszek ma 98,9mm :)

Co do szyjki, to coś jest nie tak. Tym bardziej, że skurcze mam.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki. Chcę wymienić patelnie. Mam teflonowe ale chciałabym spróbować ceramicznych. Ma któraś z Was ceramiczna? Jakiej firmy polecacie?
Ja mam ceramiczna do nalesnikow i jestem o wiele bardziej zadowolona niz z teflonu. Nawet kotlety i mielone tez robie na niej mimo ze plytka. Omlety i nalesniki nigdy nie przywarly. Ja kupilam w biedronie wiec nie byla to wygorowana cena. Moze gdyby byla lepsza firma to dluzej by starczyla bo moja po 2 latach zaczyna sie rysowac ;)

Ja zaczelam chodzic do dentysty przed ciaza i leczyc wszystkie zeby. Jeszcze jakies mi zostaly ale przez mdlosci musialam odwolac wizyty:):rofl2: nie dalabym razu zniesc zapachu i otwartej buzi. Zawsze strasznie sie balam a teraz jest ok.
Daria sliczne zdjecia:sorry2:
Tosia ja tez poniedzialek ale o 13;-) ;)
Malusiolka odpoczywaj ile wlezie :confused::sorry2:u mnie lekarz zawsze daje usg . w zasadzie kladzie na karte a ja ja zanosze do recepcji wiec biore sobie i nigdy nie mowil ze nie moge. Mialam 2 razy.:dry:
:tak:
:confused:

Malusiolka uważaj proszę. Ze mną leżała dziewczyna która z powodu szyjki urodziła w 26 tyg. Niestety jej mała córeczka zmarła. Teraz w 23 tyg leżała, niby szyjka 3 cm ale lekarz juz podwiazal.

Malusiolka a co Ci lekarz mówił o skurczach? Odpoczywaj jak najwięcej.
Mnie też dziś brzuch boli na dole, a jak chodzę to jeszcze mnie kluje po prawej stronie. Wizytę mam w środę dopiero.

reklama
[QUOTEdziś siaMarysia23, post: 13820296, member: 152563"]Ja niestety ani jednego zdjęcia z usg nie dostałam, chodzę na NFZ[/QUOTE]

No ja dzis poprosiłam o zdjęcie usg i mi dał.powiedziałam ze synowie chcieli zobaczyć.i chodzę na NFZ

Do góry