reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Malusiolka :* oszczedzaj się dla maluszka

Tosia ja lece caly czas na trudnych sprawach ,dlaczego ja itp ,mój maz spazmy dostaje jak patrzy w TV
A ja nawet nie nam tv;)

ckai3e3knlg02eze.png

Malusiolka - a po czym lekarz stwierdzil ze szyjka moze sie skracac? Ile teraz ma mm? Odpoczywaj teraz jak najwięcej. Jak sie domyslam przy dziewczynkach bedzie ciezko....

Ja na jutro zaplanowalam przemalować sciany we wiatrołapie. Malo metrów, robote na caly dzien sobie rozłożę więc mam nadzieje ze nie bedzie za ciężko.
I trzymajcie kciuki bo urabiam męża na nowe firanki do kuchni ;)

Witam po dłuższej przerwie:biggrin2:
Chwalilam się, ze wymioty minęły, a tu lipa. Dalej rzygam i mnie mdli. Kiedy to minie:frown:
Gratuluję udanych wizyt:happy:
Pisałyście o sloiczkach. Ja gotowałam sama obiadki dla córki. Pamiętam raz jedyny kupiłam słoiczek. Dałam Ani ale plula dalej niż widziała.:biggrin2:
Co do wyprawki. Hmmm mam na strychu 4 pudła z ciuchami po córce. Jak będzie synek to z tych ciuchów powybieram unisexy, a resztę pewnie oddam gdzieś.
U na pochmurno. Czekam na wiosne z utęsknieniem.
Pozdrawiam:biggrin2:

witajcie.Ja po wizycie.dzidzia ma się świetnie ma 6,5 cm.cytologia ok.wyniki toksoplamy nie potrafię zinterpretować.może wy potraficie JgG 25,5 IU/ml
JgM ujemny.
Przesyłam zdjęcie maluszka

super, że na wizycie ok :-) :)

Ja już po wizycie. Dobrze, że dzisiaj pojechałam, bo jeżeli nie przystopuje ciężko będzie. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Byłm dzisiaj u Pani doktor i błędem było Pana dokrora, że odstawił mi duphaston. Dzisiaj mam wziąć 4 tabletki duphastonu i luteinę przez dwa dni dodatkowwwo, a później mam brać po 2 duphastonu, tabletkę mama dha bo tam magnez jest i nospę 3 razy po 1 tabletce. Mam uważać,bo szyjka może mi się skracać.

Mloda zona, mnie też brzuch boli. Lepiej idź jak najszybciej do lekarza, bo to nie są żarty.

no ale co się dzieje? Szyjka już niewydolna? Skraca się już?
Ja się tego też obawiam ale póki co jest ok.

kasiaRo i dobrze bo to pożeracz czasu :sorry2:

zaraz zmykam do domu.
Miłego popołudnia

Malusiolka :* oszczedzaj się dla maluszka

Tosia ja lece caly czas na trudnych sprawach ,dlaczego ja itp ,mój maz spazmy dostaje jak patrzy w TV

Hehe ja tak samo chociaż ostatnio unikam bo nie mogę patrzeć już na to. Ale dalej oglądam namiętnie Wspaniałe Stulecie :) no i Na Wspólnej, M jak miłość, Na dobre i na złe i ostatnio wyczaiłam nowy turecki serial :D

reklama
Ja nigdy znieczulenia u dentysty nie wzięłam:) tego się tylko boje.
ja nie biorę znieczulenia u dentysty bo nie lubię jak mi buzia sztywnieje :rofl2:

Daria ja miałam też ten IgG podwyższony a IgM ujemny i wyszło na to że już wcześniej chorowałam na toksoplazmozę:sorry2:
Tosia weekend zawsze szybko mija także zanim mrugniesz będzie już poniedziałek ;-) ;)
Malusiolka odpoczywaj ile się tylko da :confused: dobrze że miałaś dziś wizytę:sorry2:
A ja nawet nie nam tv;)
ja mam ale nie mam chęci na oglądanie czegokolwiek...denerwują mnie te seriale tasiemce...takie flaki z olejem.... :dry:
Tysia oby malzonek się skusił na nowe firanki :tak:
Acgug współczuję mdłości i wymiotów :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry