reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Tosia pewnie że można wiedzieć ;-) ;) ...przeczytałam teraz "Gdy moja śliczna śpi" Mary Higgins Clark:rolleyes2:
Mamusia37 póki co miałam jedno usg i dostałam wydruk... kolejne usg dopiero połówkowe ale liczę że też nie będzie żydzić mi wydrukiem :tak:
Hess super że badania wyszły w porządku :-) :)...te 6 tygodni szybko zleci :tak:

reklama
Ja bym non stop leżała, może spać mi się już tak nie chce jak na początku ale podusia to dalej to mój najlepszy przyjaciel.
Dzisiaj ide do nowego gina, zobaczymy co powie i czy będzie lepszy od starego.
A moja tarczyca tak szaleje bo jej wgl nie mam , jestem po jodowaniu.Lekarz kazał zmiejszyc dawkę bo tsh bardzo spadało a ft4 rosło. W poniedziałek polece do państwowego żebrać o wizytę.
Trzymajcie kciuki za dzisiejsze badania:biggrin2:

Mam pytanko do dziewczyn które chodza na NFZ, dają Wam lekarze fotki?

Tak, mi daje fotki

Tosia pewnie że można wiedzieć ;-) ;) ...przeczytałam teraz "Gdy moja śliczna śpi" Mary Higgins Clark:rolleyes2:
Mamusia37 póki co miałam jedno usg i dostałam wydruk... kolejne usg dopiero połówkowe ale liczę że też nie będzie żydzić mi wydrukiem :tak:
Hess super że badania wyszły w porządku :-) :)...te 6 tygodni szybko zleci :tak:

Wiem, że szybko zleci, ale dziś wydaje mi się to bardzo odległy termin, hehe.

witajcie.Ja po wizycie.dzidzia ma się świetnie ma 6,5 cm.cytologia ok.wyniki toksoplamy nie potrafię zinterpretować.może wy potraficie JgG 25,5 IU/ml
JgM ujemny.
Przesyłam zdjęcie maluszka

Załączniki

• IMG_20160311_132108.jpg
    IMG_20160311_132108.jpg
    783,9 KB · Wyświetleń: 99
Ja już po wizycie. Dobrze, że dzisiaj pojechałam, bo jeżeli nie przystopuje ciężko będzie. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Byłm dzisiaj u Pani doktor i błędem było Pana dokrora, że odstawił mi duphaston. Dzisiaj mam wziąć 4 tabletki duphastonu i luteinę przez dwa dni dodatkowwwo, a później mam brać po 2 duphastonu, tabletkę mama dha bo tam magnez jest i nospę 3 razy po 1 tabletce. Mam uważać,bo szyjka może mi się skracać.

Mloda zona, mnie też brzuch boli. Lepiej idź jak najszybciej do lekarza, bo to nie są żarty.

Ja już po wizycie. Dobrze, że dzisiaj pojechałam, bo jeżeli nie przystopuje ciężko będzie. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Byłm dzisiaj u Pani doktor i błędem było Pana dokrora, że odstawił mi duphaston. Dzisiaj mam wziąć 4 tabletki duphastonu i luteinę przez dwa dni dodatkowwwo, a później mam brać po 2 duphastonu, tabletkę mama dha bo tam magnez jest i nospę 3 razy po 1 tabletce. Mam uważać,bo szyjka może mi się skracać.

Mloda zona, mnie też brzuch boli. Lepiej idź jak najszybciej do lekarza, bo to nie są żarty.

To tak jak mówi Pani doktor: LEŻ, LEŻ i jeszcze raz LEŻ :)
Trzeba się oszczędzać niestety, ale to wszystko dla dobra dzidziusia.

Podpisuję siępod tym co napisała Tosia - leż, leż i jeszcze raz leż.

reklama
Do góry