mloda zona
Fanka BB :)
Powodzenia trzymamy kciuki:-)oj też mi się świąt chce i też u mamy i teściowej
zaczęłam czytać ale przez wizytę wychodzę dziś przed 14 więc mam mało czasu na wszystko....przepraszam ale nie odpiszę Wam teraz miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia trzymamy kciuki:-)oj też mi się świąt chce i też u mamy i teściowej
zaczęłam czytać ale przez wizytę wychodzę dziś przed 14 więc mam mało czasu na wszystko....przepraszam ale nie odpiszę Wam teraz miłego dnia
Czytałam to wkleilam im nawet link z porównaniem które wcześniej mi wysłaliście dawalam silne argumenty z życia wzięte ale grochem o ścianę poprostu klapki na oczach i tyle..
To odpuść, świata nie zbawisz a tylko się wkurzysz. Czasami nie warto.
Tak w zasadzie to się nie kloce tylko próbuje przekazać argumenty poparte przez pediatrow ale jedna z Pan na to nie mogąc poprzeć swojego zdania żadnymi argumentami nazwała mnie wileorybem i miastowa paniusia ze słoma w butachNie miałam prenatalnych więc nie podpowiem
tu masz linka dla mamuśki - Link do: danonki - dostosowana ilość cukru - Małgorzata Jackowska o diecie mamy i dziecka blw rozszerzaniu diety karmieniu piersią rodzicielstwie przepisy kulinarne dla dzieci i rodziny
a tu wycinek
Na stronie producenta nie znalazłam informacji o składzie Pierwszego Serka. Producent odsyła za to na strony sklepów, w których serek można kupić. Na szczęście zgodnie z prawem w sklepie internetowym musi znaleźć się informacja o składzie i wartości odżywczej produktów spożywczych.
A więc? Jeden serek to 4,5 g cukru! To jest jedna łyżeczka cukru!
Jedna porcja to 45 g a więc 10% Pierwszego Serka od danonka to cukier..
4,80 zł za 4 kubeczki (180g)
a tu z innej strony
Link do: Serki waniliowe – Czytaj Skład
Nie wiem czy warto się kłócić
Tak w zasadzie to się nie kloce tylko próbuje przekazać argumenty poparte przez pediatrow ale jedna z Pan na to nie mogąc poprzeć swojego zdania żadnymi argumentami nazwała mnie wileorybem i miastowa paniusia ze słoma w butach
Ha biorę duphaston luteine i No spe i też ciekawa jestem kiedy lekarz powie że mogę zacząć odstawiac bo trzeba to robić powoli tak mówił mi.ja niestety od początku grudnia już prawie 9 kg ale nie wiem czy to z powodu ciąży czy świat i sylwka po drodze.. I u mnie problem z zatrzymywaniem wody jest.. A od wypisanie karty w 5 tc 6 kg oby teraz stanęła i nie zwiekszala się nie mam już takich mdłości więc i nie muszę tak często jeść.. w poprzedniej tylko 11 mi przybyło a jak.tak dalej pójdzie to chyba ze 30 przytyje :'(Cześć dziewczyny
Co do kawy to ja pijam jedno espresso rano ale dopiero od 2tyg,bo wcześniej nie mialam ochoty.Mam niskie ciśnienie więc lekarz nie widzi przeciwwskazań tymbardxiej że przed ciążą tak zawsze pilam Ja bralam duphaston ale właśnie skonczylam 14 tyg i gin stwierdził że juz nie trzeba brac bo łożysko ładnie rozwinięte i przejelo rolę Witamin żadnych nie zlecal na razie tylko urosept na bakterie w moczu Widzę że wy już cos kompletujecie a ja nie mam ani jednej rzeczy ale mam nadzieję że sprzęty od siostry dostane a ciuchy od znajomychJakos na razie mnie nie ciagnie do zakupów ani dla siebie ani dla dziecka. Ja brzucha nie mam wcale no waga nadal stoi odkąd schudłam po Filipinach. Gin mówił że ma pacjentki które wcale nie tyja albo niewiele. Miał tez takie ktore schudły ..no ale wazyly ze 120 przed ciążą wiec do porodu szły lżejsze Najważniejsze żeby dziecko rosło prawidłowo i wyniki dobre . Życzę zatem Wam i sobie żeby waga poszla niewiele w górę