KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Jestem, żyje Moje Kochane . Prawdopodobnie duszności są z powodu anemii. Z sercem ok, ale kardiolog pytała czy leczę się na nerwice więc możliwe , że to początki. Leczenie u lekarza prowadzącego ciąże . Robię kawkę i czytam Was.
HappyMum może zmień witaminki ? Ze mną leżała dziewczyna , której lekarz kazał zmienić suplement, bo bobas bardzo duży będzie.
Soglam gratuluję też się cieszę
Anik żyję:d Mały wiercił się, kicał, bo ja się zdenerwowałam. A jak ja się uspokoiłam to i mały też. Badała wątrobę, pęcherz moczowy, nawet 5 paluszków policzyła, ale płeć za wcześnie. I oczywiście dzidzia ma 14 tydz, a tak się bałam.
Ja mam ubrania u mamusi, a sama jeszcze nic nie kupuję.
Ogródek mama ma, my też z tatą coś sadzimy. Ale u mamuśki to już wyższa działalność, fasolki, kalarepka, cukinia, nawet dynia była
Ja ok 2 kg przytyłam.
KasiaRo wreszcie! No juz sie martwiłyśmy!
Daria to czeka Cię szał zakupów:d Daria wybierz się do lekarza.
Gratuluję udanych wizyt.
Jane jak u Ciebie?
HappyMum może zmień witaminki ? Ze mną leżała dziewczyna , której lekarz kazał zmienić suplement, bo bobas bardzo duży będzie.
Soglam gratuluję też się cieszę
Anik żyję:d Mały wiercił się, kicał, bo ja się zdenerwowałam. A jak ja się uspokoiłam to i mały też. Badała wątrobę, pęcherz moczowy, nawet 5 paluszków policzyła, ale płeć za wcześnie. I oczywiście dzidzia ma 14 tydz, a tak się bałam.
Ja mam ubrania u mamusi, a sama jeszcze nic nie kupuję.
Ogródek mama ma, my też z tatą coś sadzimy. Ale u mamuśki to już wyższa działalność, fasolki, kalarepka, cukinia, nawet dynia była
Ja ok 2 kg przytyłam.
KasiaRo wreszcie! No juz sie martwiłyśmy!
Daria to czeka Cię szał zakupów:d Daria wybierz się do lekarza.
Gratuluję udanych wizyt.
Jane jak u Ciebie?