reklama
A ja chyba będę chora mam lekki katar ale taka słaba się czuję
jesteś w domu?
Jeśli tak, idź pod kołdrę z herbatą z cytryną.... więcej chyba nie jestem w stanie poradzić. Może syrop z cebuli?
Martya
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Jakoś nie mam siły wstać. Nos oczywiście z rana zapchany. Wczoraj nie najlepiej się czułam wieczorem. Ogólnie ostatnio wieczory mam ciężkie.
Gratuluję udanych wizyt
Kawę piję rozpuszczalną z jednej łyżeczki, cappucino albo inkę ale bardzo rzadko jak mnie naleci.
Jestem bardzo wyczulona na zapachy, aż do tego stopnia że jak jakiś zapach mi się nie podoba to mnie ściąga na wymioty. Bardzo łatwo mnie obrzydzić. Wczoraj w domu nie podobał mi się zapach, cały parter wywietrzyłam i wypsikałam odświeżaczem takie mam schizy
Wizytę mam w poniedziałek i wtedy się okaże czy mi coś będzie kazał zażywać czy nie. Ja miałam robione przeciwciała anty rh.
Gratuluję udanych wizyt
Kawę piję rozpuszczalną z jednej łyżeczki, cappucino albo inkę ale bardzo rzadko jak mnie naleci.
Witajcie
Ja jak zwykle w drodze do pracy
Dziewczyny czy wy tez jestescie tak uczulone na zapachy?
Ja przed ciaza palilam ojj dlugo palulam, a teraz jak ktos pali kolo mnie to odrazu jest mi nie dobrze ... Przeszkadza mi wszytko zapach w aucie zapach ciuchow...
Milego dnia dla Was
Jestem bardzo wyczulona na zapachy, aż do tego stopnia że jak jakiś zapach mi się nie podoba to mnie ściąga na wymioty. Bardzo łatwo mnie obrzydzić. Wczoraj w domu nie podobał mi się zapach, cały parter wywietrzyłam i wypsikałam odświeżaczem takie mam schizy
Alexandra super ze z dzidzi ok. Z moim teZ wczoraj gin na widok długiej nogi zasmial sie,ze taka piękna to kobieca musi byc a ja mowie,ze czuje,ze chłopak. Zajrzal i mowil,ze cos tam jest miedzy nogami,ale nie chce strzelać wiec za 4 tyg zajrzy. Mi i tak obojętne,najważniejsze,ze zdrowe tak ślicznie fikal
Dziewczyny,które biorą luteine kiedy odstawiacie? Bo mi juz za tydzien zlecil odstawić.
Oczywiście witamin kazal nie brac tylko zdrowe odżywianie. Martya Tobie tez nie zalecal narazie?
A i robilyscie juz przeciwciała anty rh?
Wizytę mam w poniedziałek i wtedy się okaże czy mi coś będzie kazał zażywać czy nie. Ja miałam robione przeciwciała anty rh.
kornela123
W sobotę 13 tyg bedzie. Czyli tak do 14 tc kazał brać. Tez sie nie mogę doczekac zeby ja odstawić.Tysia, magnez na twardnienie brzucha to podstawa. Ja przy dziewczynkach musiałam brać magnez i pewnie teraz też, bo mam twardnienie brzucha, ale dowiem się w poniedziałek.
Alevandra, super że wizyta udana. Co do kawy to w poprzedniej piłam dużo i moja młodsza córka przesypiała i przesypia mi całe noce. Teraz nie pije, bo mi kawa śmierdzi.
Kornela, w którym tygodniu jesteś, bo suwaczka nie widzę? Jeżeli jest wszystko ok to do 16/20tc zaleca lekarz luteinę. Ciekawe co ze mną będzie.
Anik, a jak tam u Ciebie? Wczoraj też wywoływałam KasieMarysie i nic. Ostatnio pisała, że w szpitalu jest i się martwię o nią.
mloda zona
Kurcze a ja nadal dyskutuje na fb z jedną taką mamuśka normalnie krew mnie zalewa twierdzi ze banany mają więcej chemia niż danonki i są mniej zdrowe... I jeszcze mnie obraża.. Kurde już 10 dni od podwójnego testu z krwi a oni nadal nie dzwonią zaczynam się martwić.. Miała któraś testy prenatalne robione już? I jak tak to ile czekałyscie na wyniki? KasiaMarysia odezwij się martwimy się co z wami..
Nie miałam prenatalnych więc nie podpowiem
tu masz linka dla mamuśki - Link do: danonki - dostosowana ilość cukru - Małgorzata Jackowska o diecie mamy i dziecka blw rozszerzaniu diety karmieniu piersią rodzicielstwie przepisy kulinarne dla dzieci i rodziny
a tu wycinek
Na stronie producenta nie znalazłam informacji o składzie Pierwszego Serka. Producent odsyła za to na strony sklepów, w których serek można kupić. Na szczęście zgodnie z prawem w sklepie internetowym musi znaleźć się informacja o składzie i wartości odżywczej produktów spożywczych.
A więc? Jeden serek to 4,5 g cukru! To jest jedna łyżeczka cukru!
Jedna porcja to 45 g a więc 10% Pierwszego Serka od danonka to cukier..
4,80 zł za 4 kubeczki (180g)
a tu z innej strony
Link do: Serki waniliowe – Czytaj Skład
Nie wiem czy warto się kłócić
tu masz linka dla mamuśki - Link do: danonki - dostosowana ilość cukru - Małgorzata Jackowska o diecie mamy i dziecka blw rozszerzaniu diety karmieniu piersią rodzicielstwie przepisy kulinarne dla dzieci i rodziny
a tu wycinek
Na stronie producenta nie znalazłam informacji o składzie Pierwszego Serka. Producent odsyła za to na strony sklepów, w których serek można kupić. Na szczęście zgodnie z prawem w sklepie internetowym musi znaleźć się informacja o składzie i wartości odżywczej produktów spożywczych.
a tu z innej strony
Czesc witam sie z pracy.
Czesc melanias zapraszamy.
U mnie ostatnio znowu spadek energii. Niech w koncu bedzie wiosna slonce to moze sie bedzie chcialo.
Poki co to odliczam czas do swiat. Bedzie mozna poleniuchowac pare dni. Zwlaszcza ze swieta beda u mamy i tesciowej wiec nic nie trzeba przygotowywac.
Juz mi sie marzy chrzan z jajkiem
oj też mi się świąt chce i też u mamy i teściowej
zaczęłam czytać ale przez wizytę wychodzę dziś przed 14 więc mam mało czasu na wszystko....przepraszam ale nie odpiszę Wam teraz miłego dnia
kornela123
Jane-kciuki za wizytę
reklama
mloda zona
Czytałam to wkleilam im nawet link z porównaniem które wcześniej mi wysłaliście dawalam silne argumenty z życia wzięte ale grochem o ścianę poprostu klapki na oczach i tyle..Nie miałam prenatalnych więc nie podpowiem
a tu wycinek
a tu z innej strony