reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Normalne pytanie. Pod postem swoim i innychyba możesz dać Lubie, nie lubię, nudne, nie zgadzam się itp (ikonki) i one się zamieniają w oszczegolne kategorie przy profilu

reklama
Coś wymyślicie :) a propo małych pomieszczeń to dziś z koleżanką wspominałyśmy jak to ona mieszkała na 1 pokoju z rodzicami i dwójką rodzeństwa a ja przez kilka lat z bratem i rodzicami. I to było fajne, bo wszyscy byli razem ;)

Wiesz co uwielbiam swoją rodzinę ale ja lubię i doceniam momenty kiedy mogę pójść do innego pokoju i się odciąć od wszystkiego i wszystkich dookoła

Normalne pytanie. Pod postem swoim i innychyba możesz dać Lubie, nie lubię, nudne, nie zgadzam się itp (ikonki) i one się zamieniają w oszczegolne kategorie przy profilu

Ja też widzę tylko te ikonki a ocen nie mogę wystawiać nikomu :p i zastanawiam się skąd one się biorą :p

A to ja tego nie mam :-( nie pomogę :-(

KasiaMarysia jak tam? Już w domku? Co powiedział lekarz?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja nie mam nic, wszystko sprzedała, oddałam. Musze ogarnąć zakupy, choć ważniejsza dla mnie jest przeprowadzka dziewczyn do jednego pokoju.
po dziewczynkach też nic prawie nie mam:sorry2:
Zostały mi tylko pieluchy flanelowe i tetrowe oraz kocyki no i teraz na początku ciąży odkupiłam od znajomej kilka ubranek oto i cała moja lista :rofl2:

po dziewczynkach też nic prawie nie mam:sorry2:
Zostały mi tylko pieluchy flanelowe i tetrowe oraz kocyki no i teraz na początku ciąży odkupiłam od znajomej kilka ubranek oto i cała moja lista :rofl2:

OK. Przypomniałas mi mam jeden kocyk i jeden recxniczek z kapturem. .. uff czuje się przygotowana :-D:-D:-D

Ja dostałam od mamy kocyk i biały kombinezon zimowy, które to należały do mnie :) Mam 5 sztuk body na długi rękaw, 3 sztuki na krótki ale to dziewczęce więc nie wiem czy się przydadzą :p Mam 3 pary spodenek, 3 pary skarpetek, 1 pajacyk, kołderkę z podusią i łóżeczko u babci na strychu :D Jakoś w najbliższych dniach planujemy z mężem podjechać do Warszawy, może coś kupię.

Ja nie wyobrażam sobie mieszkania tylu ludzi w jednym pokoju, są ludzie którzy mówią że to jest super ale jakoś mnie nie przekonują :no2:

reklama
Do góry