reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

HappyMum nie martw się :* jak lekarz mówi, że wszystko jest dobrze, to tak jest :) serduszko bije i wszystkie badania w normie :) Ja Ciebie rozumiem, bo u mnie sytuacja była na odwrót ale też przesadzona. Moje Dziecko w 11t5d miało 8,2cm a to baaaardzo dużo i też się martwiłam, że coś jest nie tak. Ale jak widać, każde Dzieciątko jest inne. Jedno mniejsze, drugie większe. A i się może okazać, że do porodu Twoja kruszynka nadrobi, a mój wielkoludek przystopuje i urodzą się podobnej wielkości :) głowa do góry, wszystko jest dobrze :)

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja dziś mam wizytę na 17:20. Martwię się trochę bo od weekendu kaszle. Dostałam od lekarza leki Ale nic nie pomagają. Martwię się czy z dzieckiem wszystko ok. Ten kaszel jest nie do zniesienia. Jeszcze toksoplazmoza wyszła igm wynik watpliwy. Ehhh :(

Cześć dziewczyny,
Ja dziś mam wizytę na 17:20. Martwię się trochę bo od weekendu kaszle. Dostałam od lekarza leki Ale nic nie pomagają. Martwię się czy z dzieckiem wszystko ok. Ten kaszel jest nie do zniesienia. Jeszcze toksoplazmoza wyszła igm wynik watpliwy. Ehhh :(
Trzymam kciuki ,ja w ciąży z synem przeszłam straszne przeziębienie ,2 tyg leżałam i kaszlalam , dopiero mi gin duomox przepisał i jak reka odjal
wiec niema sie co martwic

Właśnie mam wrażenie że bez antybiotyku się nie obejdzie :( zobaczymy co dzisiaj gin mi powie. Dziękuję za kciuki :)

Alexandra zdrowka. Trzymam kciuki za wizytę.
Tez mam dzisiaj tylko na 17.40. Juz nie mogę z nerwów nic przelknac. Porażka aż mnie zoladek boli...

Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?
Być może poprostu miałaś przesunieta owulacje i dlatego Maluszek jest mniejszy niż z om mój też o tydzień jest mniejszy i każde usg to potwierdza miałam rozregulowane dwa cykle i mi się owulacja przesunela :-) i tak naprawdę stąd Maluszek..Bo to nie była planowana ciąża ale teraz już jak najbardziej chciana :-) najważniejsze że dzidziuś rośnie a każdy ma.swoje tempo :-)

reklama
Cześć dziewczyny,
Spróbuj syropu z buraka pomaga lepiej niż niejeden syrop z apteki

Do góry