KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Tośka myśl o jutrzejszym dniu
pH moczu 8 ... jeny... infekcja?
pH moczu 8 ... jeny... infekcja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agus8819 - ja też bym nie chciała szczepić się podczas ciąży. A tak przy okazji krztuśca. Ja jako dziecko byłam szczepione, generalnie dzieci się na ogół na to szczepiło. Jednak okazuje się, że krztusiec powraca. U mojego brata ciotecznego w pracy była chora 1 dziewczyna, potem zrobiło się 5 osób, a potem nawet mój brat zachorował. Wraca też szkarlatyna.
Bo ludzie przestają szczepić dzieci, bo uważają, że po co, skoro tych chorób już nie ma. A wychodzi na to, że nie było, bo były szczepienia, a teraz bez tego choroby wracają.
Nie twierdzę, że trzeba się szczepić na wszystko co reklamują itd., no ale w końcu po coś były i są te szczepienia.
Kasiu a co się dzieje?
Witajcie dziewczyny,nie teskniłyście za mną;(. Mnie dziś wypuścili ze szpitala,położyli mnie na oddział ginekologiczny z podejrzeniem nadciśnienia tętniczego,ale wszystko ok,choć ciśnienie mam kontrolować codziennie.badania wyszły ok.z maluchem wszystko ok z tego co lekarz mówił, bo za wiele nie chcieli mówić co na usg widać,sprawdzali tylko czy z dzieckiem ok. Wizyte mam w piątek to mam nadzieje że mój lekarz więcej mi powie.Cieszę się że już w domku i mogę poklikać do Was.
Źle się czuję , podszedł do mnie tata i się pyta co chce od Kamila a mi znowu serce zaczęło tak szybko bić. Ja to się go boje, boje się tego tematu.
Daria to bardzo dobrze. Cieszę się
Witajcie dziewczyny,nie teskniłyście za mną;(. Mnie dziś wypuścili ze szpitala,położyli mnie na oddział ginekologiczny z podejrzeniem nadciśnienia tętniczego,ale wszystko ok,choć ciśnienie mam kontrolować codziennie.badania wyszły ok.z maluchem wszystko ok z tego co lekarz mówił, bo za wiele nie chcieli mówić co na usg widać,sprawdzali tylko czy z dzieckiem ok. Wizyte mam w piątek to mam nadzieje że mój lekarz więcej mi powie.Cieszę się że już w domku i mogę poklikać do Was.
U nas w takiej zwykłej państwowej przychodni jest automat na numerki.Bez kolejki ?? Taa kto Cie przepuści, ja dziś 20 min stałam za młodymi laskami! brzuch nie duży ale jednak jest!