mloda zona
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny czy takie cmienie klucie pulsowanie bolesne jest normalne? Bo dziś cały dzień tak mnie pobolewa a teraz jeszcze bardziej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może no-spe spróbuj. Mnie tak klulo 1,5 dnia w boku. Po no-spie bylo lepiej.Kurcze dziewczyny czy takie cmienie klucie pulsowanie bolesne jest normalne? Bo dziś cały dzień tak mnie pobolewa a teraz jeszcze bardziej..
Właśnie wzięłam ja i tak biorę 2 razy dziennie no spe duphaston i luteine.. Może zaraz przejdzie jak poleze tylko teraz nie wiem który ból jest normalny a który niebezpieczny...Może no-spe spróbuj. Mnie tak klulo 1,5 dnia w boku. Po no-spie bylo lepiej.
Kasia jak masz ciśnienie ok to ja bym nie jechala. Zreszta do szpitala to ja w ostateczności jak mi atak czestoskurcxu nie mija. Jak cos to konsultuje z gin.
Co do Twojego ph moczu to ja miałam w poprzedniej 8,5 i pamietam,ze brałam tylko preparat z zurawina i duzo picia bo nie bylo bakterii w moczu.
Staram się odpoczywać chociaż od soboty ciągle coś.. Ale jutro mała zostaje w domu to poleze trochę.. I tak w porównaniu do funkcjonowania sprzed szpitala raczej się oszczedzam ale nie jest łatwo tak się przestawić zwłaszcza przy codziennych obowiązkach..Daria, dobrze że w domu już jesteś. Tęskniłyśmy.
KasiaMarysia, może się na mnie za to pogniewasz, albo nie ale poczęści Kamila rozumiem. Będziecie mieć razem dziecko to jakoś związany z Tobą jest. Skoro zdecydowaliście się na dziecko, to wydaje mi się, że szczęśliwa byłaś z nim.
Mloda zona, od paru dni tak mam. Polecam odpoczynek.
A dlaczego bierzesz duphaston i luteine naraz?Właśnie wzięłam ja i tak biorę 2 razy dziennie no spe duphaston i luteine.. Może zaraz przejdzie jak poleze tylko teraz nie wiem który ból jest normalny a który niebezpieczny...
W poprzedniej ciąży tez tak brałam ze względu na poronienie zagrażające, niski progrsteron. 2 razy po 2 luteiny i 3 razy po 1 duphaston. Teraz zmienilam gina i tylko luteine biore.A dlaczego bierzesz duphaston i luteine naraz?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka