reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Na pewno morfologia NIE MUSI byc na czczo. Na stronach Luxmedu do każdego badania jest info czy trzeba sie jakos przygotowac. Z ciążowych badan chyba tylko glukoza na czczo.
A to pierwsze słyszę.
Zawsze każdy lekarz powtarza, że morfologia na czczo, bo inaczej wyniki nie wyjdą miarodajne.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
agus8819 - ja też bym nie chciała szczepić się podczas ciąży. A tak przy okazji krztuśca. Ja jako dziecko byłam szczepione, generalnie dzieci się na ogół na to szczepiło. Jednak okazuje się, że krztusiec powraca. U mojego brata ciotecznego w pracy była chora 1 dziewczyna, potem zrobiło się 5 osób, a potem nawet mój brat zachorował. Wraca też szkarlatyna.
Bo ludzie przestają szczepić dzieci, bo uważają, że po co, skoro tych chorób już nie ma. A wychodzi na to, że nie było, bo były szczepienia, a teraz bez tego choroby wracają.
Nie twierdzę, że trzeba się szczepić na wszystko co reklamują itd., no ale w końcu po coś były i są te szczepienia.

Gebeee podobno nie trzeba byc na czczo. Ja najczesciej robię kolo 7 wiec i tak bym nic nie przelknela o tej porze.

Dzień dobry świątecznie:)
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(

&&&& za wizytkę.

Laski okazało, że mam się 4 odnotować w biurze pracy nie 8 ;/ Na staż się nie dostałam bo potrzeba strice terapeuty zajęciowego albo po pedagogice specjalnej, a nie pracownika socjalnego:(. Widzę ofertę pracy w Katowicach i tam cv wysyłam.

Dziś Kamil mnie bardzo zdenerwował. Mówiłam, że nie chce się widzieć a on przyjechał i stał pod domem! Gadał z tatą i teraz się tata do mnie nie odzywa. Myślałam , że ze złości mi serce stanie. Dziś na 19 jestem umówiona z psychologiem.

Aguś, ale pobrania się robi rano?????
Idziesz na 7-8 na pobranie, wchodzisz bez kolejki bo w ciazy, kanapka w torebkę, i po pobraniu normalnie idziesz do domu, a potem na wizytę.

Pobrania są o ile pamiętam do 10 max. Nikt Ci krwi nie pobierze tak późno.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Bez kolejki ?? Taa kto Cie przepuści, ja dziś 20 min stałam za młodymi laskami! brzuch nie duży ale jednak jest!

&&&& za wizytkę.

Laski okazało, że mam się 4 odnotować w biurze pracy nie 8 ;/ Na staż się nie dostałam bo potrzeba strice terapeuty zajęciowego albo po pedagogice specjalnej, a nie pracownika socjalnego:(. Widzę ofertę pracy w Katowicach i tam cv wysyłam.

Dziś Kamil mnie bardzo zdenerwował. Mówiłam, że nie chce się widzieć a on przyjechał i stał pod domem! Gadał z tatą i teraz się tata do mnie nie odzywa. Myślałam , że ze złości mi serce stanie. Dziś na 19 jestem umówiona z psychologiem.

Biedna :( Kochana, będzie dobrze, nie bój się rozmowy z lekarzem, oni wiedzą jak pomóc!
Ja dzisiaj jednak mam do kitu dzień. Jedna wielka masakra, aż nie chce mi się pisać...

reklama
Do góry