reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Na pewno morfologia NIE MUSI byc na czczo. Na stronach Luxmedu do każdego badania jest info czy trzeba sie jakos przygotowac. Z ciążowych badan chyba tylko glukoza na czczo.
A to pierwsze słyszę.
Zawsze każdy lekarz powtarza, że morfologia na czczo, bo inaczej wyniki nie wyjdą miarodajne.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
agus8819 - ja też bym nie chciała szczepić się podczas ciąży. A tak przy okazji krztuśca. Ja jako dziecko byłam szczepione, generalnie dzieci się na ogół na to szczepiło. Jednak okazuje się, że krztusiec powraca. U mojego brata ciotecznego w pracy była chora 1 dziewczyna, potem zrobiło się 5 osób, a potem nawet mój brat zachorował. Wraca też szkarlatyna.
Bo ludzie przestają szczepić dzieci, bo uważają, że po co, skoro tych chorób już nie ma. A wychodzi na to, że nie było, bo były szczepienia, a teraz bez tego choroby wracają.
Nie twierdzę, że trzeba się szczepić na wszystko co reklamują itd., no ale w końcu po coś były i są te szczepienia.

Gebeee podobno nie trzeba byc na czczo. Ja najczesciej robię kolo 7 wiec i tak bym nic nie przelknela o tej porze.

Dzień dobry świątecznie:)
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(

&&&& za wizytkę.

Laski okazało, że mam się 4 odnotować w biurze pracy nie 8 ;/ Na staż się nie dostałam bo potrzeba strice terapeuty zajęciowego albo po pedagogice specjalnej, a nie pracownika socjalnego:(. Widzę ofertę pracy w Katowicach i tam cv wysyłam.

Dziś Kamil mnie bardzo zdenerwował. Mówiłam, że nie chce się widzieć a on przyjechał i stał pod domem! Gadał z tatą i teraz się tata do mnie nie odzywa. Myślałam , że ze złości mi serce stanie. Dziś na 19 jestem umówiona z psychologiem.

Aguś, ale pobrania się robi rano?????
Idziesz na 7-8 na pobranie, wchodzisz bez kolejki bo w ciazy, kanapka w torebkę, i po pobraniu normalnie idziesz do domu, a potem na wizytę.

Pobrania są o ile pamiętam do 10 max. Nikt Ci krwi nie pobierze tak późno.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Bez kolejki ?? Taa kto Cie przepuści, ja dziś 20 min stałam za młodymi laskami! brzuch nie duży ale jednak jest!

&&&& za wizytkę.

Laski okazało, że mam się 4 odnotować w biurze pracy nie 8 ;/ Na staż się nie dostałam bo potrzeba strice terapeuty zajęciowego albo po pedagogice specjalnej, a nie pracownika socjalnego:(. Widzę ofertę pracy w Katowicach i tam cv wysyłam.

Dziś Kamil mnie bardzo zdenerwował. Mówiłam, że nie chce się widzieć a on przyjechał i stał pod domem! Gadał z tatą i teraz się tata do mnie nie odzywa. Myślałam , że ze złości mi serce stanie. Dziś na 19 jestem umówiona z psychologiem.

Biedna :( Kochana, będzie dobrze, nie bój się rozmowy z lekarzem, oni wiedzą jak pomóc!
Ja dzisiaj jednak mam do kitu dzień. Jedna wielka masakra, aż nie chce mi się pisać...

reklama
Do góry