reklama
Tosia2210
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy ogólna morfologie to zawsze na czczo czy tylko jak glukoza i cholesterol?
Ja zawsze na czczo badania krwi robię. Mało przyjemne iść głodnym ale niby tak powinno być.
To mnie zalamalas bo ja mam wizyte o 12.40 i pierw usg i nie wyobrazam sobie isc na czczo, najwyzej pare godz przed nie jesc, kurde teraz juz nie wiemJa zawsze na czczo badania krwi robię. Mało przyjemne iść głodnym ale niby tak powinno być.
Aguś, ale pobrania się robi rano?????To mnie zalamalas bo ja mam wizyte o 12.40 i pierw usg i nie wyobrazam sobie isc na czczo, najwyzej pare godz przed nie jesc, kurde teraz juz nie wiem
Idziesz na 7-8 na pobranie, wchodzisz bez kolejki bo w ciazy, kanapka w torebkę, i po pobraniu normalnie idziesz do domu, a potem na wizytę.
Pobrania są o ile pamiętam do 10 max. Nikt Ci krwi nie pobierze tak późno.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Tosia2210
To mnie zalamalas bo ja mam wizyte o 12.40 i pierw usg i nie wyobrazam sobie isc na czczo, najwyzej pare godz przed nie jesc, kurde teraz juz nie wiem
To niemożliwe, że pobieranie krwi masz ok godziny 13. Jak gabeeee napisała pobieranie krwi robią max do godziny 10 ale to już chyba twardziele na czczo tak długo wytrzymają. Ja zawsze wolę do 8 iść, a potem można już normalnie zjeść.
kornela123
W Lublinie w Luxmedzie pobierają krew do 13To niemożliwe, że pobieranie krwi masz ok godziny 13. Jak gabeeee napisała pobieranie krwi robią max do godziny 10 ale to już chyba twardziele na czczo tak długo wytrzymają. Ja zawsze wolę do 8 iść, a potem można już normalnie zjeść.
Ja mieszkam w Szkocji i polozna mi powiedziala ze bede miec usg i pobiora mi krew, tu jest wszystko na opak, juz raz mi pobierali i wtedy bylo przed 10 godz. Tu mnie tez beda namawiac zebym sie zaszczepila na krztuśca i tez nie wiem, bo to jest rekomendowane tylko w uk i w nowej zelandii, w Polsce wszystko jest łatwiej
Ja mieszkam w Szkocji i polozna mi powiedziala ze bede miec usg i pobiora mi krew, tu jest wszystko na opak, juz raz mi pobierali i wtedy bylo przed 10 godz. Tu mnie tez beda namawiac zebym sie zaszczepila na krztuśca i tez nie wiem, bo to jest rekomendowane tylko w uk i w nowej zelandii, w Polsce wszystko jest łatwiej
ja bym się w ciąży nie dała zaszczepić
reklama
I ja tez nie zamierzam, juz odmowilam na grype, to krzywo na mnie spojrzała, ale cóżja bym się w ciąży nie dała zaszczepić
Na pewno morfologia NIE MUSI byc na czczo. Na stronach Luxmedu do każdego badania jest info czy trzeba sie jakos przygotowac. Z ciążowych badan chyba tylko glukoza na czczo.
Dzieki, ulżyło mi