reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dzień Dobry! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! :)

Czytałam Was wczoraj przed snem i miałam sen, że poznałam jakiegoś faceta i nie wiedziałam czy mam wybrać jego czy męża. Ale oczywiście wybrałam męża i poszliśmy sobie na basen :D

Siostra męża używa i Pampers i Dada i twierdzi, że jak dla niej nie ma różnicy, nie przeciekają i nie uczulują jej synka. Za to wczoraj jadłyśmy ciasteczka francuskie, tak patrzył, że dałyśmy mu dosłownie okruszek i młody dostał momentalnie wysypki na twarzy :(

reklama
pewnie po prostu za wcześnie jest...ja się dowiedziałam dopiero na połówkowym bo nie było widać wcześniej

Jane, jak już kiedyś tam pisałam, to w Bydgoszczy jest taki lekarz który ma wypasiony sprzęt i płeć niby stwierdza od 13 tygodnia. Ja wolę poczekać np. do 16 tygodnia i wtedy iść, ale to wszystko zależy od tego czego się jutro dowiem na wizycie ;)

Udanego dnia Kobiet :) mój zaspany wstal ,to mu wspomniałam jaki dzień ,a On mi wyjeżdża ze dopiero walentynki byly ,i się za głowę zlapal :D

A mojego męża nie ma, pojechał na 6 do pracy. Oj taty dostałam ślicznego kwiatka. I zamówiłam sobie nawilżacz powietrza :D

A na mnie dzisiaj - delikatnie mówiąc - faceci działają jak płachta na byka. Od męża do pracowników z biura... Grr...
:dry:

a ja sobie sama prezent kupiłam ;) - żyrandol do wiatrołapu. Od męża kwiatka dostałam.

U nas płeć ktora lekarz podał koło połowy ciąży okazała sie błędna, wiec na spokojnie z tym okreslaniem płci na tym etapie.

reklama
Kurcze dziewczyny ja jak o 8 położyłam się na chwilę tak dopiero wstałam aż wstyd.. A głodna jestem jak wilk.. Zrobię badania małej ja też muszę się wybrać na badania krwi i moczu w tym tygodniu więc od razu małej zaniose..

Do góry