pola06
Fanka BB :)
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcjaA my? Odkąd poszłam do pracy czyli 2 lata, potem przerwa i znowu ponad rok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcjaA my? Odkąd poszłam do pracy czyli 2 lata, potem przerwa i znowu ponad rok.
U nas przed świętami byla 2 dniowa przerwa w dostawie prądu wtedy chyba właśnie zaszlamWłaśnie minimalnie zbankrutowałam bo przekopując Allegro kupiłam kilka rzeczy majty pod pachy, rajty pod pachy, bluzki t-shirt ciążowe i dwie koszule nocne (jedna już spakowana będzie ). Mój M uznał dzisiaj, że musimy mieć dzień lenia więc mogłam trochę poszukać
W naszym przypadku to ponoć było w święta szczerze to nic specjalnego z tego co pamiętam i się udało
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcja
U nas przed świętami byla 2 dniowa przerwa w dostawie prądu wtedy chyba właśnie zaszlam
5 lat. To moja pierwsza miłość. Ja miałam 15 lat, on 17. Rozstawalismy się i schodzilismy kilkadziesiąt razy.KasiaMarysia jeśli mogę zapytać. To jak długo byłaś z mężem przed ślubem?
Wiec ja trzymam kciuka (jednego bo drugim operuje na telefonie ) żeby z mężem wypalilo ,ale teraz przede wszystkim skoncentruj sie jak rozwiązać sprawę z Kamilem bo jakby nie bylo ,jest Ojcem i juz nie tak prosto go poprostu wykreślić ,a z mężem to z biegiem czasu samo sie rozwiąże5 lat. To moja pierwsza miłość. Ja miałam 15 lat, on 17. Rozstawalismy się i schodzilismy kilkadziesiąt razy.