reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja z Oliwia tak miałam ,strasznie chcieliśmy,nie wychodzilo ,czułam presje ,czekałam na @ miałam nadzieje ze jej nie będzie ,przytulalam die tylko żeby zajść ,bylam zalamana ,stwierdziłam ze nie mogę po 6 mc staran , odpuscilam ,wzięłam Sobie kota i skoncentrowalam na pracy ,i Bach ciąża!
Z Adriankiem chciałam ,ale wiedziałam ze mój (juz ex) sie nie zgodzi ale próbowałam ,w końcu powiedzial ze spróbujemy raz jak będzie to będzie ,tez do tego podeszlam z takim nastawieniem i mam Adriana ,za pierwszym razem ,teraz pamiętając o blokadzie ,mimo ze oboje chcieliśmy ,po 1 cyklu nieudanym przestalam o tym myśleć , no i jest trzecie

reklama
Pola, jeżeli pragnie się bardzo dziecka, to seks nie jest przyjemnością tylko pragnieniem posiadania dziecka. I też tak myślę, że u Kasi mogło to być.

KasiaMarysia, uczymy się na błędach. Co do Kamila, to dziwny chłopak.

Póki się tylko spotykaliśmy, nie wiedziałam że tak robi ale jak byłam u niego 2 dni to zrobiło się nie ciekawie

Ja z Oliwia tak miałam ,strasznie chcieliśmy,nie wychodzilo ,czułam presje ,czekałam na @ miałam nadzieje ze jej nie będzie ,przytulalam die tylko żeby zajść ,bylam zalamana ,stwierdziłam ze nie mogę po 6 mc staran , odpuscilam ,wzięłam Sobie kota i skoncentrowalam na pracy ,i Bach ciąża!
Z Adriankiem chciałam ,ale wiedziałam ze mój (juz ex) sie nie zgodzi ale próbowałam ,w końcu powiedzial ze spróbujemy raz jak będzie to będzie ,tez do tego podeszlam z takim nastawieniem i mam Adriana ,za pierwszym razem ,teraz pamiętając o blokadzie ,mimo ze oboje chcieliśmy ,po 1 cyklu nieudanym przestalam o tym myśleć , no i jest trzecie

Miałam podobnie! Staraliśmy się prawie rok, co mi się @ spóźniał to już ciąże widziałam, a tu na teście 1 kreska... Do tego problemy z tarczycą. W końcu "olałam" ( nie wiem jakim cudem) temat ciąży i po 3 mc okazało się, że jestem w ciąży. Byłam w ciężkim szoku jak dwa testy pokazały mi 2 kreski :D

Kasiu ,a z mężem to nie było tak że bardzo chcialas dziecka i pojawila sie blokada psychiczna ? A z Kamilem nie myslalas o tym ?
Chyba coś w tym jest. Ja bardzo pragnęła dziecka. Nie wychodziło nam. Razem z mamą podjechałam do Włoch na dwa tygodnie. Wróciłam i zupełnie na spontanie kochałam się z mężem nie myśląc o zajściu w ciążę. Ale byłam zdziwiona jak po 5 tygodniach zobaczyłam 2 kreski na teście.

Właśnie minimalnie zbankrutowałam bo przekopując Allegro kupiłam kilka rzeczy :D majty pod pachy, rajty pod pachy, bluzki t-shirt ciążowe i dwie koszule nocne (jedna już spakowana będzie :p). Mój M uznał dzisiaj, że musimy mieć dzień lenia więc mogłam trochę poszukać :D

W naszym przypadku to ponoć było w święta :D szczerze to nic specjalnego z tego co pamiętam :p i się udało :D

reklama
Właśnie minimalnie zbankrutowałam bo przekopując Allegro kupiłam kilka rzeczy :D majty pod pachy, rajty pod pachy, bluzki t-shirt ciążowe i dwie koszule nocne (jedna już spakowana będzie :p). Mój M uznał dzisiaj, że musimy mieć dzień lenia więc mogłam trochę poszukać :D

No no :):) juz na ciążowo. U mnie daleka droga.

Do góry