KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Chętnie coś poradzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu ,a z mężem to nie było tak że bardzo chcialas dziecka i pojawila sie blokada psychiczna ? A z Kamilem nie myslalas o tym ?
Może i tak być.Kasiu ,a z mężem to nie było tak że bardzo chcialas dziecka i pojawila sie blokada psychiczna ? A z Kamilem nie myslalas o tym ?
Pola, jeżeli pragnie się bardzo dziecka, to seks nie jest przyjemnością tylko pragnieniem posiadania dziecka. I też tak myślę, że u Kasi mogło to być.Kasiu ,a z mężem to nie było tak że bardzo chcialas dziecka i pojawila sie blokada psychiczna ? A z Kamilem nie myslalas o tym ?
Wiesz gdyby nie to ze mam 600 km chętnie bym pojechała. Póki co jutro jadę ale na badania 20 km do miasta zajrze do mojej starej pracuje może znajdzie się miejsce dla mnie na pół rokuMoże i tak być.
Jak się bardzo chce to nic nie wychodzi :-(
Pojedź nad to morze sama, posiedz na plaży, kup sobie cherry Coke i udawaj, że to wiśniówka z kolą :-)
Poukładaj sobie wszystko od nowa i weź poprawkę na hormony :-)
Głaskanie po głowie i takie mówienie doprowadziło by mnie do szału.
Co do zakupów, to nie zajmę stanowiska, bo potrafimy je robić nawet 3 razy dziennie :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka