reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Moja ma takie łóżko z barierkami. Jeszcze nie wypadła ani razu a czasem wierci się niemiłosiernie.
Właśnie o takie sie boje bo barierka jest do polowy łóżeczka a mój w nocy robi 150 kursów od jednej do drugiej strony,no i ze wstanie. Musze to przemyśleć.

reklama
Właśnie o takie sie boje bo barierka jest do polowy łóżeczka a mój w nocy robi 150 kursów od jednej do drugiej strony,no i ze wstanie. Musze to przemyśleć.
Z jednej strony jest barierka na całą długość łóżka, a z tej strony z której się wchodzi jest zostawione tylko tyle miejsca żeby córka weszła.

Zrobiłam segregacje w szafie i zostało niewiele ciuchów, które będą pasować na okres ciąży. Trzeba się na zakupy wybrać bo widok mojej pRawie pustej szafy mnie przeraził.

Tak wygłada moje łóżeczko :) Planuję je odmalować i kupić materacyk

Załączniki

• rps20160304_145244.jpg
    rps20160304_145244.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Ja zastanawiam się nad łóżeczkiem które ma moja koleżanka - na normalnie szczebelki jak standardowe a później można zdjąć ścianki i zostaje same łóżeczko - jej synek ma 6 lat i jeszcze w nim śpi

Wiem że trochę nie na temat ale byłam dziś w C&A i mają obniżkę 20% na wszystko - kupiłam sobie parę spodni i wyszło mi trochę ponad 80 zeta.

Do góry