kornela123
Fanka BB :)
Moj ma 19 miesiecy i spi. Sióstr syn do 3 lat spalAcgug dla niemowlaka. Nie wiem jakie byłoby lepsze i nie mam pojęcia do jakiego wieku dziecko śpi w łóżeczku ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj ma 19 miesiecy i spi. Sióstr syn do 3 lat spalAcgug dla niemowlaka. Nie wiem jakie byłoby lepsze i nie mam pojęcia do jakiego wieku dziecko śpi w łóżeczku ;-)
to dobrze. Może potrafiłas góry zmotywować. Bo tak jak piszesz podejście obojętne jest najgorsze. Wtedy dobija i siebie i Ciebie. Ja to przechodziłam. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Cieszę się naprawdę.
Anusia, zależy od rodzica. Moje szybko z łóżeczka wyszły.
Martya, przykre to jest co piszesz. Bidulka dużo przeżyłaś Mój M 3.12.15 miał wypadek samochodowy. Samochód do naprawy musiał iść. M wpadł w poślizg, a jechał 30km/h, gdzie było do 50km. Uderzył z dużą siłą w latarnię. Na szczęście tylko 10 dni miał kołnierz. Bardzo bolało. Gdy do mojego męża lllaweta przyjechała i M wyszedł do tego kolesia aby auto mu scholował, to gdyby nie laweciarz nie wiadomo czy M by teraz żył :/ Kolejny samochód wpadł w poślizg i M z ledwością odskoczył. Przez jakiś czas bałam się za kierownicę wsiąść.
Nic ni się nie chce. Wysprzątałam kuchnie, pokoje i obiad nastawiłam. Zaraz na obiad będę mieć pomidorową z makaronem.
Czemu zalezy od rodzica? Moj np jest bardzo zwiercony,potrafi wpasc na taki pomysł,ze wejdzie na kanapę i chce zeskoczyć. Dla jego bezpieczeństwa chce żeby jeszcze pospal w łóżeczku.Anusia, zależy od rodzica. Moje szybko z łóżeczka wyszły.
Martya, przykre to jest co piszesz. Bidulka dużo przeżyłaś Mój M 3.12.15 miał wypadek samochodowy. Samochód do naprawy musiał iść. M wpadł w poślizg, a jechał 30km/h, gdzie było do 50km. Uderzył z dużą siłą w latarnię. Na szczęście tylko 10 dni miał kołnierz. Bardzo bolało. Gdy do mojego męża lllaweta przyjechała i M wyszedł do tego kolesia aby auto mu scholował, to gdyby nie laweciarz nie wiadomo czy M by teraz żył :/ Kolejny samochód wpadł w poślizg i M z ledwością odskoczył. Przez jakiś czas bałam się za kierownicę wsiąść.
Nic ni się nie chce. Wysprzątałam kuchnie, pokoje i obiad nastawiłam. Zaraz na obiad będę mieć pomidorową z makaronem.
Anusia, zależy od rodzica. Moje szybko z łóżeczka wyszły.
Kornela a jaki ma wymiar łóżeczko Twojego synka?Moj ma 19 miesiecy i spi. Sióstr syn do 3 lat spal
Myślę, że kupiła bym większe. Moja w łóżeczku spala tak do ok 2,5 roku. Teraz ma większe łóżko zrobione. Własnie przymierzam y się urządzić jej pokój bo teraz śpi u nas w sypialni. Nie wiem czy uda nam się ją przeprowadzić do własnego pokoju,Acgug dla niemowlaka. Nie wiem jakie byłoby lepsze i nie mam pojęcia do jakiego wieku dziecko śpi w łóżeczku ;-)
Ja mam to60/120 i jest ok nibyKornela a jaki ma wymiar łóżeczko Twojego synka?