Martya
Fanka BB :)
Ja mam podobne. Kupie ochraniacze i przybornik i będzie jak nowe. A to Twój dzieciaczek?
To jestem ja Dzieci nie mam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam podobne. Kupie ochraniacze i przybornik i będzie jak nowe. A to Twój dzieciaczek?
Spoko.... zostały Ci takie blond włosy?To jestem ja Dzieci nie mam jeszcze
Mam dużo ciemniejsze teraz
BiednaHej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki
Kciuki,obyś nie musiała zostawać.Hej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki
Ciekawa jestem jak wygladacie jak będziemy miały ten zamknięty to się poujawniamy troche
Hej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki