reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam ponownie :rolleyes2:

Wróciłam właśnie z pierworodną z basenu...ja nie pływałam :-ptylko sobie z koleżanką na widowni plotkowałam i podziwialiśmy z góry poczynania naszych pociech ....moja chodzi do grupy poniedziałkowej ale jedne zajęcia miała do odrobienia bo była chora więc nas na dzisiaj dopisały:tak:

Sky to świetnie że z synkiem wszystko w porządku :-) :):-) :)

Martya urocza blondyneczka z Ciebie była :-) :)
Daria Oby szybko udało im się zbić ciśnienie i długo Cię tam nie trzymali :confused: powodzenia

Co do łóżeczek to moja Amanda miała tradycyjne (takie szczebelkowe 30 letnie po moim mężu i jego braciach ) i mimo że miała ochraniacz na całe łóżeczko to i tak podczas snu wciskała rączki albo nóżki między szczebelki więc jak urodziła się Martynka kupiłam już łóżeczko turystyczne z regulowanym poziomem:tak: i byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła :tak::tak: Łóżko ma wymiary 200x90

Co do łóżeczek to moja Amanda miała tradycyjne (takie szczebelkowe 30 letnie po moim mężu i jego braciach ) i mimo że miała ochraniacz na całe łóżeczko to i tak podczas snu wciskała rączki albo nóżki między szczebelki więc jak urodziła się Martynka kupiłam już łóżeczko turystyczne z regulowanym poziomem:tak: i byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła :tak::tak: Łóżko ma wymiary 200x90
U mnie też tylko turystyczne wchodzi w grę ;)

Martya - ale słodka byłaś, uwielbiam takie blondyneczki :)

Dariaorzechowska - trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożyło i żebyś szybko do domu wróciła

Ja kupie łóżeczko turystyczne, zawsze można je ze soba zabrać zwłaszcza jak sie dużo podróżuje :)

Powiem wam, że rozkleiły mnie wasze historie życiowe, człowiek zawsze sobie potem uświadamia jak ważne jest zdrowie i bliskość, miłość i wsparcie drugiej osoby.

Witam,
przez 2 tyg mnie tu nie było bo mocno zarobiona w robocie byłam....

witaj czechow ;) to ja ;)
Miło, że podoba Ci się łóżeczko :-D

Jestem po usg:
Maleństwo ma 6,5 cm.
kość nosowa jest i przezierność 1,5.
No i ma siusiaka ;)
Kurcze a mi lekarz nie chciał powiedzieć bo za duże ryzyko błędu :-(

reklama
Sreberko jak tylko młoda przestała spać w tym łóżeczko turystycznym to go sprzedałam więc teraz na nowo moge szaleć z zakupami :rofl2:

A co do przydatnych przedmiotów to przy Martynce miałam ten leżaczek- bujaczek z FB
upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg

i teraz też będę na niego polować bo się u nas sprawdził :tak: jedynie nie korzystaliśmy tylko z tej wibracji bo młodą to denerwowało:sorry2:

Załączniki

• upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg
    upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg
    6,6 KB · Wyświetleń: 249
Do góry