reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam ponownie :rolleyes2:

Wróciłam właśnie z pierworodną z basenu...ja nie pływałam :-ptylko sobie z koleżanką na widowni plotkowałam i podziwialiśmy z góry poczynania naszych pociech ....moja chodzi do grupy poniedziałkowej ale jedne zajęcia miała do odrobienia bo była chora więc nas na dzisiaj dopisały:tak:

Sky to świetnie że z synkiem wszystko w porządku :-) :):-) :)

Martya urocza blondyneczka z Ciebie była :-) :)
Daria Oby szybko udało im się zbić ciśnienie i długo Cię tam nie trzymali :confused: powodzenia

Co do łóżeczek to moja Amanda miała tradycyjne (takie szczebelkowe 30 letnie po moim mężu i jego braciach ) i mimo że miała ochraniacz na całe łóżeczko to i tak podczas snu wciskała rączki albo nóżki między szczebelki więc jak urodziła się Martynka kupiłam już łóżeczko turystyczne z regulowanym poziomem:tak: i byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła :tak::tak: Łóżko ma wymiary 200x90

Co do łóżeczek to moja Amanda miała tradycyjne (takie szczebelkowe 30 letnie po moim mężu i jego braciach ) i mimo że miała ochraniacz na całe łóżeczko to i tak podczas snu wciskała rączki albo nóżki między szczebelki więc jak urodziła się Martynka kupiłam już łóżeczko turystyczne z regulowanym poziomem:tak: i byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła :tak::tak: Łóżko ma wymiary 200x90
U mnie też tylko turystyczne wchodzi w grę ;)

Martya - ale słodka byłaś, uwielbiam takie blondyneczki :)

Dariaorzechowska - trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożyło i żebyś szybko do domu wróciła

Ja kupie łóżeczko turystyczne, zawsze można je ze soba zabrać zwłaszcza jak sie dużo podróżuje :)

Powiem wam, że rozkleiły mnie wasze historie życiowe, człowiek zawsze sobie potem uświadamia jak ważne jest zdrowie i bliskość, miłość i wsparcie drugiej osoby.

Witam,
przez 2 tyg mnie tu nie było bo mocno zarobiona w robocie byłam....

witaj czechow ;) to ja ;)
Miło, że podoba Ci się łóżeczko :-D

Jestem po usg:
Maleństwo ma 6,5 cm.
kość nosowa jest i przezierność 1,5.
No i ma siusiaka ;)
Kurcze a mi lekarz nie chciał powiedzieć bo za duże ryzyko błędu :-(

reklama
Sreberko jak tylko młoda przestała spać w tym łóżeczko turystycznym to go sprzedałam więc teraz na nowo moge szaleć z zakupami :rofl2:

A co do przydatnych przedmiotów to przy Martynce miałam ten leżaczek- bujaczek z FB
upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg

i teraz też będę na niego polować bo się u nas sprawdził :tak: jedynie nie korzystaliśmy tylko z tej wibracji bo młodą to denerwowało:sorry2:

Załączniki

• upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg
    upload_2016-3-4_19-6-52.jpeg
    6,6 KB · Wyświetleń: 246
Do góry