reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Może ma któraś z Was suchą cerę? Czym smarować taką skórę? Ja zawsze mialam raczej normalną, a teraz jest sucha i się łuszczyca na policzkach i szczypie po myciu. Czym nawilzac?
Polecam cetaphil
Link do: Cetaphil DA Ultra

Ewentualne czyste maslo shea lub olejki na noc. Z tanszych niezly jest np ten z rossmanna
Link do: Alterra, olejek do twarzy - Granat BIO, 30 ml - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Martya ja i bez ciazy sapie pi wejsciu na pierwsze pietro a w ciazy to juz w ogole. Tyle,ze u mnie to jest zwiazane z sercem

Martya - ja sapię jak stary pociąg - mieszkam na trzecim i nie daj boże rozmawiam jeszcze przez komórkę albo z dzieciakami i przy drzwiach ledwo zipię (przed ciążą nie miałam takich jazd)

Dzięki Dziewczyny.
Olej kokosowy u mnie jeszcze bardziej wysusza twarz.
I znów kusicie fast foodami:wink:

Ja nie miałam takich problemów a teraz przejdę się trochę albo coś zacznę robić i padam jakbym w maratonie biegła

Martya, ja mam w domu Mediderm kg opakowanie, ale mi nie pomaga. Smaruje się od starszej córki LIPIKAR BAUME AP+ i trochę lepiej moje nogi wyglądają. Tylko, że za 75ml płace 21zł i na krótko starcza.

Dla mnie olejki/kremy kokosowe śmierdzą.

Co do 4d to zależy mi teraz aby sprawdzić płeć :)

Martya, ja mam w domu Mediderm kg opakowanie, ale mi nie pomaga. Smaruje się od starszej córki LIPIKAR BAUME AP+ i trochę lepiej moje nogi wyglądają. Tylko, że za 75ml płace 21zł i na krótko starcza.

Dla mnie olejki/kremy kokosowe śmierdzą.

Co do 4d to zależy mi teraz aby sprawdzić płeć :)

Niestety nie każdemu to samo pasuje, jednemu pomoże, drugiemu nie, a trzeciemu zaszkodzi.

reklama
Ja kokosowego oleju nie lubię = nie podoba mi się zapach i to jak niewspółgra z moją skórą (podobnie jak olej z migdałów) - natomiast na twarz świetnie działa u mnie olejek arganowy. To jedna z wielu rzeczy które trzeba wypróbować i zobaczyć co będzie grało.

Do góry